Сутра сједница Главног одбора СДС-а

На Јахорини ће сутра бити одржана сједница Главног одбора СДС-а на којој би, између осталог, требало да буде разматрана актуелна политичка ситуација у БиХ и дешавања у вези са формирањем власти на државном нивоу, потврдио је Срни предсједник ове странке Младен Босић. "На дневном реду сутрашње сједнице је и план разраде новог политичког концепта СДС-а […]

петак, септембар 16, 2011 / 22:49

На Јахорини ће сутра бити одржана сједница Главног одбора СДС-а на којој би, између осталог, требало да буде разматрана актуелна политичка ситуација у БиХ и дешавања у вези са формирањем власти на државном нивоу, потврдио је Срни предсједник ове странке Младен Босић.

"На дневном реду сутрашње сједнице је и план разраде новог политичког концепта СДС-а са којим се јавност већ могла упознати", рекао је Босић.

Он је навео да је данас одржана сједница Предсједништва СДС-а, те да је у току сједница Политичког савјета странке.

"На сједници Политичког савјета СДС-а наше истакнуте старије чланове упознајемо са актуелном политичком ситуацијом и правцем којим странка иде. Од њих очекујемо повратну информацију како они виде будући пут СДС-а", додао је Босић.

Босић: Овакав слијед догађаја на Косову се могао очекивати

"Сматрам да је политика која је до сада била задужена за Косово била погрешна и да се овај слијед догађаја могао очекивати", рекао је Босић Срни.

Предсједник СДС-а каже да ће учинити све што може да би се помогло српском народу на Косову.

"На властима Србије је да заштити своје грађане и Србе на Косову који се евидентно налазе у све већој изолацији и којима пријети нестанак са вјековних огњишта", нагласио је Босић.

Припадници косовске полиције и царине, распоређени су јутрос, уз подршку Кфора, на Јарињу и Брњаку, чиме је испуњен једнострани план Приштине о успостављању контроле на свим прелазима, упркос синоћњем противљењу већине чланица Савјета безбједности УН.Оставите одговор