Шукало предсједник СНС, потврдио суд

Основни суд у Бањој Луци потврдио је да је предсједник Српске напредне странке у Републици Српској Адам Шукало и да је група бивших функционера нелегално покушала да изведе пуч, саопштено је из СНС "Судским рјешењем стављена је тачка на вјештачки изазвану конфузију и недоумицу у јавности око питања вођења СНС-а, која се од данас враћа […]

понедељак, мај 30, 2011 / 21:49

Основни суд у Бањој Луци потврдио је да је предсједник Српске напредне странке у Републици Српској Адам Шукало и да је група бивших функционера нелегално покушала да изведе пуч, саопштено је из СНС

"Судским рјешењем стављена је тачка на вјештачки изазвану конфузију и недоумицу у јавности око питања вођења СНС-а, која се од данас враћа реализацији својих програмских циљева у пуном капацитету", наведено је у саопштењу СНС-а.

СНС очекује од медија који су као предсједника ове странке представљали Јована Хаџи Митровића да објаве да то није тачно, односно да је једини легални предсједник странке Адам Шукало.0 КОМЕНТАРА

 1. хахахахаха комедијаши, како вас није срамота па ни међу собом не можете да се договорите, а правили би неке коалиције и водили државу!
  Да ми је видјети профил особе која гласа за овакву странку.

 2. Српска напредна странка (њен врх) је скупина људи, који су потрошили образ у разно разним политичким опцијама, и који због своје болесне сујете нису могли да буду дио нити једног тима, па су се из сваког искључили.
  Покушали су такви људи да се кроз СНС окупе на једном мјесту, али пошто им је сујета болесна и опозиционирање у крви, они су направили фракције и унутар једне странке.
  На самом почетку, ти истрошени индивидуалци су успјели да око себе окупе један број перспективних младих људи, који су кад су увидјели ко је ко, дигли руке од свега.
  А да не причам о томе, да су челни људи и велика имена која се појављују као носиоци активности у СНС, уствари људи пуни лове, који су своје џепове напунили на лак начин, на рачун овог јадног народа. То су све лопови, преваранти и ратни дезертери, којима је стало само до личних интереса и добити. И они да сутра брину о нама? Тешко нама ако буде тако!
  Част појединим члановима СНС, који су на вријеме схватили гдје су се уплели и повукли се. Они су једини паметни, а ови остали су једна смијешна група нецивилизованих људи, без савјести, без образа, али болесних амбиција и сујете.

  Стога, нека се поубијају међусобно, то би било најбоље.

Оставите одговор