Студенти универзитета Слобомир у финалу Мајкрософтовог такмичења

Игор Перић, Бранко Крстић и Александра Ружић ће у финалу највећег свјетског студентског такмичења у технологијама "Мајкрософт имеџин куп 2011" у Њујорку представити свој пројекат "Флад сим". Ови млади и иновативни студенти Слобомир П Универзитета у Бијељини, са јединственим пројектом, такмичиће се у најзахтјевнијој категорији – дизајн софтвера, саопштено је из Мајкрософта. Такмичење се одвија […]

четвртак, јун 9, 2011 / 17:57

Игор Перић, Бранко Крстић и Александра Ружић ће у финалу највећег свјетског студентског такмичења у технологијама "Мајкрософт имеџин куп 2011" у Њујорку представити свој пројекат "Флад сим".

Ови млади и иновативни студенти Слобомир П Универзитета у Бијељини, са јединственим пројектом, такмичиће се у најзахтјевнијој категорији – дизајн софтвера, саопштено је из Мајкрософта.

Такмичење се одвија у седам категорија – дизајн софтвера, развој за специјализоване уређаје, развој игара, дигитални медији, ИТ изазов, такмичење Виндоус фоун 7 и Виндоус 7 тач челенџ.

Сваке године на овом такмичењу учествује на стотине хиљада студената из 142 земље, а ове године побједници такмичења у БиХ остварили су директни пласман у велико финале заједно са 120 екипа из других земаља.Оставите одговор