Станковић у Интеру до краја

"Желим да останем у Интеру до краја каријере, јер се у овом клубу заиста осјећам сјајно", изјавио капитен српске репрезентације. Дејан Станковић осјећа се сјајно у Интеру. Капитен репрезентације Србије изјавио је да ће због тога каријеру завршити управо у миланском клубу. "Желим да останем у Интеру до краја каријере, јер се у овом клубу […]

уторак, мај 17, 2011 / 14:20

"Желим да останем у Интеру до краја каријере, јер се у овом клубу заиста осјећам сјајно", изјавио капитен српске репрезентације.

Дејан Станковић осјећа се сјајно у Интеру. Капитен репрезентације Србије изјавио је да ће због тога каријеру завршити управо у миланском клубу.

"Желим да останем у Интеру до краја каријере, јер се у овом клубу заиста осјећам сјајно", изјавио је Станковић за "Газету дело спорт".

Он је истакао да ове сезоне Интеру није ишло како су жељели и да је титула заслужено отишла у комшијски табор.

"Милан је заслужио ‘скудето’. Ми смо, нажалост, ове сезоне изгубили шест бодова у међусобном окршају са росонерима, тако да само могу да им честитам", додао је Станковић.

Тридесетдвогодишњи Станковић, који је у Интер стигао 2004, а претходно наступао само за Црвену звезду и Лацио, истиче да његов клуб има још шансе да "спаси" ову сезону.

Интер ће 29. маја на стадиону Олимпико у Риму играти финале купа против Палерма.

"Жељели бисмо да завршимо сезону са једним трофејом и зато ћемо се максимално потрудити у купу", додао је наијскуснији српски репрезентативац.Оставите одговор