Србин опет фудбалски селектор Гане

АКРА – Фудбалски савез Гане ће за новог селектора те земље сљедеће недеље именовати српског тренера Горана Стевановића, кажу извори блиски Министарству спорта Гане. Очекује се да Стевановић у Акру допутује сљедеће недеље, гдје ће разговарати о условима уговора и о плати. Челници Фудбалског савеза Гане су у сриједу разговарали са званичницима Министарства спорта те […]

четвртак, јануар 6, 2011 / 15:51

АКРА – Фудбалски савез Гане ће за новог селектора те земље сљедеће недеље именовати српског тренера Горана Стевановића, кажу извори блиски Министарству спорта Гане.

Очекује се да Стевановић у Акру допутује сљедеће недеље, гдје ће разговарати о условима уговора и о плати.

Челници Фудбалског савеза Гане су у сриједу разговарали са званичницима Министарства спорта те земље о именовању новог селектора "Црних звијезда".

Челници Фудбалског савеза Гане рекли званичницима Министарства спорта да је Стевановић најбољи избор за новог тренера. У конкуренцији су били и Португалац Умберто Коељо и домаћи стручњак Херберт Адо.

Прије Стевановића селектор Гане је био српски стручњак Милован Рајевац, који је ову репрезентацију довео до четвртфинала Свјетског првенства у фудбалу прошле године.

Стевановић је рекао да је одушевљен избором, јер је због приче о Гани одбијао понуде и разговоре о другим пословима.

"Јако сам задовољан што у каријери идем напријед, послије репрезентације и Партизана, ово је још један велики изазов", рекао је Стевановић.

Стевановић је био помоћник Илији Петковићу у репрезентзацији Србије и Црне Горе, која је 2006. године учествовала на Свјетском првенству у Њемачкој и први тренер Партизана.Оставите одговор