СНП Наши: Геј параду у Србији ријешити Путиновим законом

СНП Наши захтева од Уставног суда Србије забрану одржавања геј-параде у наредних сто година у Србији по угледу на одлуку која је донета у Руској Федерацији. Надлежним институцијама, укључујући и председника Србије, од стране СНП Наши већ је достављен документ „Боже правде“ у којем се тачно наводи више десетина кривичних дела и грубог кршења чланова […]

уторак, септембар 16, 2014 / 14:14

СНП Наши захтева од Уставног суда Србије забрану одржавања геј-параде у наредних сто година у Србији по угледу на одлуку која је донета у Руској Федерацији.

Надлежним институцијама, укључујући и председника Србије, од стране СНП Наши већ је достављен документ „Боже правде“ у којем се тачно наводи више десетина кривичних дела и грубог кршења чланова Устава, а од стране ЛГБТ-активиста и њихових организација.

„Геј-прајд“ идеологија је у грубом сукобу са Уставом Србије, породичним правима и правима детета, као и моралом као заштићеном уставном категоријом, те сваки вид промоције ове идеологије мора бити забрањен.

Како би се спречило узнемиравање јавности која се ствара сваке године од стране геј-активиста око огранизовања геј-параде, СНП Наши сматра да ће се доношењем „Путиновог закона“ стати на пут угрожавању православне духовности, традиције и породичних вредности, а да ће сви који се дрзну да га прекрше сносити озбиљне законске последице.Оставите одговор