Сједиште ЦИА у Кабулу мета напада

У комплексу у коме је сједиште Централне америчке обавјештајне агнеције /ЦИА/ у Кабулу синоћ је дошло до пуцњаве, али не зна се да ли има жртава или повријеђених. Портпарол авганистанског Министарства унутрашњних послова Сидик Сидики саопштио је да је синоћ око 21.15 избио сукоб унутар комплекса "Ариана", који је трајао неколико минута. "Наша полиција је […]

понедељак, септембар 26, 2011 / 07:39

У комплексу у коме је сједиште Централне америчке обавјештајне агнеције /ЦИА/ у Кабулу синоћ је дошло до пуцњаве, али не зна се да ли има жртава или повријеђених.

Портпарол авганистанског Министарства унутрашњних послова Сидик Сидики саопштио је да је синоћ око 21.15 избио сукоб унутар комплекса "Ариана", који је трајао неколико минута.

"Наша полиција је чула пуцњаву унутар комплекса `Ариана`, али авганистанске снаге не могу тамо да уђу, јер су ту снаге коалиције и приступ полицији није дозвољен", прецизирао је портпарол.

Амерички званичник из Вашингтона портврдио је да се догодио напад на просторије које су дио комплекса америчке амабасаде у Кабулу и да је истрага у току.

ЦИА, као ни америчка Амбасада нису се оглашавали поводом овог инцидента.Оставите одговор