Секс или плате, избор је наш

Саопштење за јавност: Поштовани грађани Босне и Херцеговине, ми брачни партнери и партнерке посланика у Парламентарној скупштини БиХ одлучили смо да престанемо обављати брачне дужности тј. секс… …док се наше тврдоглаве половине не договоре о формирању извршне власти на нивоу Босне и Херцеговине. Овим желимо да поручимо домаћим властима, као и међународној заједници, да је […]

недеља, фебруар 13, 2011 / 12:40

Саопштење за јавност: Поштовани грађани Босне и Херцеговине, ми брачни партнери и партнерке посланика у Парламентарној скупштини БиХ одлучили смо да престанемо обављати брачне дужности тј. секс…

…док се наше тврдоглаве половине не договоре о формирању извршне власти на нивоу Босне и Херцеговине.

Овим желимо да поручимо домаћим властима, као и међународној заједници, да је дошло вријеме да сами почнемо рјешавати своје проблеме.

Шта је овоме претходило?

СДП-овка: Хало, је ли то гопођа X, супруга посланика?

СНСД-овка: Да, ја сам. Изволите!

СДП-овка: Извините што Вас зовем у ово доба, ја сам госпођа Y, представница свих супруга и супружника посланика СДП БиХ у Парламентарној скупштини БиХ. Упознали смо се када су нам мужеви били у коалицији прије неколико година. Сјећате ли се, причали смо о томе како је тешко школовати дјецу у иноземству!?

СНСД-овка: Ааааааааа, то сте ви. Наравно да се сјећам, госпођо. Мужа Вам виђам на телевизији редовно, а вас нема у јавности као да сте у ПДП-у. Како сте? Како дјеца? Јесу завршили факултете?

СДП-овка: Ма, дјеца су добро, раде по неким министарствима и агенцијама и не виђам их. Него, зовем Вас због нечег другог. Јесте ли чули у медијима да онај Инцко хоће да укине плате овим нашим ђувегијама, док се не формира власт, што је, морате признати, недопустиво!? Знате, планирала сам реновирање стана, па ми то ремети планове.

СНСД-овка: Ма, потпуно Вас разумијем. Ми смо то урадили у прошлом мандату. Све смо промјенили, и инсталације смо чупали, мијењали плочице у купатилу и кречили. Два мјесеца сам морала бити на мору док то мајстори нису завршили. А кад сам дошла кући, чекају ме теписи, лустери , кожне гарнитуре, нова кухиња…а ови из омладине ништа не ураде док им не нацртате. Посла преко главе. Овај мој нема укуса, па сам све морала сама. Имамо ми неке уштеђевине, па ћемо некако преживјети до априла, ваљда ће до тада да се договоре око Савјета министара.

СДП-овка: Ма, не знам ни сама. Кажем ја оном свом шта сте заврли к’о сивоње. Што се не договорите, ако не може у владу, може у телеком, електродистрибуцију, пошту, има толико управних одбора. Дај болан, договорите се! А он неће, каже из принципа, јебали га принципи. Нећу принципима плаћати реновирање стана.

СНСД-овка: Што јест’, јест’! Па, шта да радимо!? Како да превазиђемо ову кризу власти?

СДП-овка: Па, зато Вас и зовем. Ми смо на нашем састанку супруга и супружника посланика СДП-а, прочитали да нека Белгијанка тражи од супружника белгиских посланика, да им ускрате секс док не формирају Владу. И тако ми нешто заједно контали како се секс ионако прориједио, а без плате се не може. Али, нама треба и ваша подршка из Републике Српске. Да наступимо јединствено у јавности. Можда тако и испинујемо Инцка, а и медији ће имати о чему да пишу до формирања владе. Можда завршимо и на насловној страни Грације, као оне жене од предсједника.

СНСД-овка: Одлична идеја, а и овај мој је ионако утањио сексом у посљедње вријеме. Није као онај Берлускони. Само, морам да видим са супругама других посланика, па ти се јавим сутра.

СДП-овка: Ма, само да те још замолим да видиш и за СДС и оба ХДЗ-а. Немам њихове бројеве, а ви сте сада са њима као једно. Ја ћу видјети са овима из СДА. Треба нам чврста коалиција, макар и математичка, свих народа у земљи. Плате су у питању!

СНСД-овка: Важи, мила моја. Чујемо се сутра. Ћао!

СДП-овка: Чујемо се и љуби дјецу. Ћао!Оставите одговор