Апле спрема Ајфон Нано

Како преносе амерички медији, Апле /Apple/ ради на најмање једном новом моделу Ајфона, који ће бити мањи и јефтинији од актуелног Ајфона 4 /iPhone/. Блумберг /Блоомберг/ је објавио информацију, позивајући се на људе који су упознати са плановима компаније, по којој Апле планира лансирање јефтиније линије телефона како би се лакше изборио са конкуренцијом у […]

недеља, 13 фебруара, 2011 / 11:25

Како преносе амерички медији, Апле /Apple/ ради на најмање једном новом моделу Ајфона, који ће бити мањи и јефтинији од актуелног Ајфона 4 /iPhone/.

Блумберг /Блоомберг/ је објавио информацију, позивајући се на људе који су упознати са плановима компаније, по којој Апле планира лансирање јефтиније линије телефона како би се лакше изборио са конкуренцијом у виду Андроид уређаја.

Цијена која се помиње износи 200 долара уз двогодишњи уговор, а "Мини" Ајфоне требало би да буде за трећину мањи, тврди извор који каже да је имао прилике да види уређај прошле године.

Што се софтвера тиче, неће бити никаквих промена на штету корисничког искуства, а Ајфоне Нано односно Ајфоне Мини, покретао би иОС.Оставите одговор