Седмица хефте: ГО ВЕСТ (GO WEST)

Најгоре од свих кандидата из ове седмице. Толико лоше, да се човјеку не да ни нервирати. Само му некако жао тих људи, што су на ову наказу утрошили времена.

понедељак, октобар 31, 2011 / 07:39

Од Комодор 64 муња, преко измишљене митологије, до порнићке глуме и склепане сценографије. То би се и дало опростити, да прича има икакве везе са мушко-мушком љубављу.

Ово је Римејк у сафту семантичког бућкуриша, који да није ометен у развоју, неко би га и доживио као стартера ђоном. Простачки памфлет, сценарија рађеног по Приручнику Како Бургијати Донацију.

Тешко је повјеровати да неко не носи ни толико културе из куће, да 4С ставља у бијели круг на црвеној подлози. Како би публику на курсу Го Ист, у мраку биоскопа пионирски штрецнуо, буквалном и немогућом паралелом на нацисте. Ваљда онда и усташе? Ко ће га знати…

Силовање српских националних симбола, колико и слободе сексуалног опредјељења. Уз народњак на квазикустуричкој свадби Кенана и Милана, позлило би и Осами бин Ладену. А на садистичко портретисање попа (СПЦ), мислим да би и заплакао. Зато се ваљда и цитира Троцки: Политика се може мијешати у све, само не у умјетност.

Е, у то име, радије ћи прећи у педере, него рећи да је ово филм.

(Редитељ: Ахмед Имамовић; Улоге: Марио Дрмач, Тарик Филиповић, Раде Шербеџија)0 КОМЕНТАРА

 1. Imao sam ne(priliku)gledati…fuj…
  Srbi su prikazani kao neandertalci a Mirjana Karanovic je uspaljena Srpska raspustenica i naravno zaskace svakoga ko naidje.Sve u svemu,cini se da su autori filma rodjeni negdje u Bleiburgu,odgajani negdje u Argentini a prije snimanjai poslije samobicevanja,vjerovatno su isli na savjetovanje,blagoslov i da pokupe oprost od katolickog “priest-a“.
  Sve su zacinili odlaskom na Hadz,neposredno pred snimanje…
  No,ne cudim se tim Srbomrscima ali ne mogu da svarim Serbedziju i Karanovicku.Koji je njima k…
  Miki Manojlovic je odbio da glumi u onom daleko budzetnijem Spilbergovom filmu (zaobravih ime),koji je u poredjenju sa ovim maciji kasalj.Tamo Srbin samo seta sa nuk.bojevom glavom po New Yorskim tramvajimaB-)
  A u ovom smecu se ovo dvoje blamiraju.Pitam se zasto?
  Pogotovo Karanovicki ovo nije prvi put,nije se sjetila glumiti silovanu Srpkinju(doduse u Brodu su silovali 12-togodisnje Srpke djevojcice,pa se nebi uklopila u ulogu,zbog godina)

 2. Немојте се ништа чудити, каква тек поплава београдског филмског смрада наступа ови су мале маце.
  „Шишање“ и „Парада“ предњаче у болесном аутошовинизму, манипулацијама, снисходљивостима,шиканирању,..ма не могу ни да коментаришем, убједљиво најгори у региону, а још кад погледам „доајене“ филсмког платна ту, рецимо Никола Којо, за кога смо сви сматрали да је кул лик, „пичка педереска“…..пуууу…x-(

Оставите одговор