СДС у сатиричном и контрастирајућем обраћању СРНИ

Српска демократска странка поздравља све вијести новинске агенције СРНА у којима се Република Српска представља као обећана земља, па самим тим и данашње саопштење у којем стоји да је "у Републици Српској најјефтиније гориво у Европи".

среда, јун 6, 2018 / 16:42
Према наводима СРНЕ, Република Српска је шампион у региону када су цијене бензина и дизела у питању, а далеко испред Републике Српске су и Црна Гора и Албанија. Српска демократска странка позива новинску агенцију СРНА да објави и остале податке који показују сјајну економску, привредну и спортску слику Републике Српске. Очекујемо да СРНА у наредним данима објави да се Срби из дијаспоре масовно враћају у Републику Српску и да са собом доводе хиљаде и хиљаде Нијемаца и Аустријанаца који ће управо у Републици Српској потражити бољи посао и лагоднији живот.
Очекујемо да се, колико сутра, у секцији "економија", појави вијест и о све бољем пословању угашених банака и предузећа у стечају. Сматрамо да је неопходно указати грађанима Републике Српске и на све чешће доласке јапанских стручњака који управо у Републици Српској уче како се граде ауто-путеви и жељезнице. На сервису СРНЕ мора постојати мјесто и за
правосудне установе Италије које наши стручњаци обучавају за борбу против мафије.
На концу, али не и најмање битно, очекујемо да СРНА обавијести све грађане Републике Српске, па и РТРС, о групи скандинавских правника, професора и признатих стручњака који управо од нас уче све о демократији и истинитом, професионалном и непристрасном извјештавању јавних сервиса.


Оставите одговор