Шаровић: Народ неће заборавити посљедице блокада и калкулација СНСД

Одбијањем СНСД-а да разматра Закон о акцизама БиХ по хитној процедури пале су све маске. Показало се право лице владајућих, да их апсолутно није брига за грађане и да су уствари само тражили изговор да не прихвате укидање акциза. – истакао је Мирко Шаровић, предсједник СДС рееагујући на епилог сједнице Дома народа БиХ.

четвртак, март 17, 2022 / 08:09

"Јасно је да СНСД цијело вријеме покушава да добије на времену и да не жели да да стварну подршку  настојањима и приједлозима за помоћ економији, привредницима и свим грађанима, којима је сваки дан све теже." – поручио је Шаровић.

Предсједник СДС је казао да већином у Дому народа СНСД цијели народ држе као таоце своје интересне политике.

"Злоуптријебили сте институт Дома народа и грађани, који на својој кожи директно трпе посљедице ваших блокада и калкулација ово неће заборавити. Неће заборавити, јер простора за калкулације више нема. Сваки дан је важан а штете су све веће". – нагласио је Шаровић.

Уколико нису смогли снаге да подрже акцизе, каже Шаровић, како ће подржати било шта што ће олакшати овакву кризу?!

"Јасно је да је подршка у Парламенту БиХ била лажна и да СНСД, из својих крупних финасијских интереса, неће да ријеши ништа што би ублажило кризу у Републици Српској." – закључио је предсједник СДС.Оставите одговор