Шаљић: Још се нисмо чули са генералом Младићем

Породица и адвокати Ратка Младића, који је синоћ пребачен у Хашки трибунал, још немају информације од њега, јер се још није јавио, рекао је Срни његов адвокат Милош Шаљић. "Вероватно ће му то омогућити тек после два до три дана да ступи у контакт телефоном", додао је адвокат. Он је навео да ће у најскорије […]

среда, јун 1, 2011 / 12:31

Породица и адвокати Ратка Младића, који је синоћ пребачен у Хашки трибунал, још немају информације од њега, јер се још није јавио, рекао је Срни његов адвокат Милош Шаљић.

"Вероватно ће му то омогућити тек после два до три дана да ступи у контакт телефоном", додао је адвокат.

Он је навео да ће у најскорије вријеме бити формиран Младићев правни тим, али да за сада не може говорити о именима, јер су још у току консултације. Он каже да ће вјероватно у тиму бити неко ко већ има искуство са Хагом.

Шаљић је оцијенио да би се Младић пред судским вијећем Хашког трибунала могао да појави у петак и додао да ће се са њим појавити и адвокат кога буде одредила његова одбрана.

"Они могу тада да траже само његово изјашњавање да ли прихвата или не оптужницу и хоће ли да износи одбрану", навео је он, напомињући да је по доласку у притвор Младић стављен у једну врсту изолације, гдје се обављају медицински прегледи.Оставите одговор