Салфорд у 2012. продаје своје компаније у Србији

Инвестициони фонд Салфорд, у чијем саставу је Дењуб фудс група, планира да у 2012. години почне продају двају мљекара у Србији, као и компанија "Кназ Милош” и "Бамби Банат”, изјавио је данас генерални директор Дењуб фудс групе Слободан Петровић. Петровић је новинарима након представљања извозних планова суботичке „Млекаре” рекао да ће Салфорд из послова у […]

понедељак, мај 16, 2011 / 18:41

Инвестициони фонд Салфорд, у чијем саставу је Дењуб фудс група, планира да у 2012. години почне продају двају мљекара у Србији, као и компанија "Кназ Милош” и "Бамби Банат”, изјавио је данас генерални директор Дењуб фудс групе Слободан Петровић.

Петровић је новинарима након представљања извозних планова суботичке „Млекаре” рекао да ће Салфорд из послова у Србији излазити појединчно, у зависности од интересовања инвеститора.

„Ми се припемамо за продају, разговарамо с потенцијалним купцима”, казао је Петровић.

Петровић је додао да не може да каже с којим потенцијалним купцима за „Имлек” и „Млекару” из Суботице преговара Салфорд јер је већина тих компанија на берзи и са њима имају уговор о заштити података, како се не би утицало да цијене њихових акција.

Он је истакао да су у питању највећи и најпознатији произвођачи у Европи.

Салфорд је од 2003. године почео да купује мљекаре у Србији и, према Петровићаевим ријечима, у том послу је предуго остао у Србији.Оставите одговор