Премијера филма Анђелине Џоли крајем децембра

Редитељски првиенац глумице Анђелине Џоли под називом "У земљи крви и меда” биће премијерно приказан у Америци у децембру, пренио је данас сајт "Диџитал спај”. Љубавна прича смјештена у вријеме рата у БиХ почеће са приказивањем у америчким биоскопима 23. децембра. „Филм се бави ратом у Босни, али је такође и универзалан. Жељела сам да […]

понедељак, 16 маја, 2011 / 18:26

Редитељски првиенац глумице Анђелине Џоли под називом "У земљи крви и меда” биће премијерно приказан у Америци у децембру, пренио је данас сајт "Диџитал спај”.

Љубавна прича смјештена у вријеме рата у БиХ почеће са приказивањем у америчким биоскопима 23. децембра.

„Филм се бави ратом у Босни, али је такође и универзалан. Жељела сам да испричам причу као су људске везе и понашање дубоко погођени животом у рату”, рекла је Џолијева новинарима у Кану и која је написала сценарио за филм.

Главне улоге у филму глуме Зана Марјановић, Горан Костић и Раде Шербеџија.

Џолијева је рекла да бивша Југославија има „богату историју драмских умјетности”.

„Глумачка екипа је била изванредна. Била ми је част и привилегија да сарађујем са њима и веома се радујем што ће сви видјети њихов огроман таленат”, рекла је она.

Филм Анђелине Џоли изазвао је контроверзе у БиХ, гдје су представнице жена жртава рата протестовале због гласина да је тема филма љубавна прича између Муслиманке и Србина који је силује. Те гласине Џолијева је више пута демантовала.



Оставите одговор