Румунске намјештаљке: У двије утакмице 72 гола

У двије утакмице четврте румунске лиге постигнута су 72 гола. ФЦ Пуиести савладао је АС Цислау резултатом 36:2, док је Воинта побиједила екипу Пескарусул Луције резултатом 33:1. Гол разлика којом ће побиједити Пуести и Воинта била је од изузетне важности. Тим екипе Пуести требао је постићи шест голова више од Воинте, како би се пласирали […]

понедељак, јун 18, 2012 / 18:55

У двије утакмице четврте румунске лиге постигнута су 72 гола. ФЦ Пуиести савладао је АС Цислау резултатом 36:2, док је Воинта побиједила екипу Пескарусул Луције резултатом 33:1.

Гол разлика којом ће побиједити Пуести и Воинта била је од изузетне важности. Тим екипе Пуести требао је постићи шест голова више од Воинте, како би се пласирали у виши ранг такмичења.

Фудбалски савез Румуније одлучио је из такмичења искључити све четири екипе и у виши ранг послати Униреа Сталу за коју се такође сумња да је намјестила утакмицу са екипом Вернести, која је окончана резултатом 7:7.

Константин Кристеа, власник клуба Воинта Ланури, казао је како сада цијела земља зна за њихов клуб, што је одлична ствар.

"Не постоји добра и лоша реклама, то је само реклама. Нисам ништа платио играчима другог тима да их побиједимо. Моји момци добили су по 12 еура бонуса за побједу", казао је Кристеа.

Менаџер Воинте, Тасе Лаптоиу, казао је како су његови играчи разговарали са играчима Луције и питали их да допусте да их побиједе. Чули смо да Пуиести води великом разликом на полувремену и одлучили смо играти по њиховим правилима. И ми можемо радити оно што они раде, зар не? Нисмо глупи", казао је Лаптоиу.Оставите одговор