РС: 35КМ за одликаше породица са четворо и више дјеце

Фонд дјечије заштите Републике Српске даће субвенције за одличне ученике из породица са четворо и више дјеце, у износу од 30 до 35 КМ, потврђено је данас из Удружења породица са четворо и више дјеце "Здрав разум". Ово удружење је позвало родитеље дјеце која су постигла одличан успјех у школској 2010/2011. години да најкасније до […]

понедељак, септембар 12, 2011 / 15:37

Фонд дјечије заштите Републике Српске даће субвенције за одличне ученике из породица са четворо и више дјеце, у износу од 30 до 35 КМ, потврђено је данас из Удружења породица са четворо и више дјеце "Здрав разум".

Ово удружење је позвало родитеље дјеце која су постигла одличан успјех у школској 2010/2011. години да најкасније до 20. септембра доставе потврду из школе или копију ђачке књижице како би остварили ову субвенцију.

Како је Срни појашњено у овом удружењу, ријеч је о субвенцијама у износу од 30 до 35 КМ, без обзира да ли дијете прима дјечији додатак или не.

У саопштењу Удружења наводи се да је осим потврде из школе или копије ђачке књижице, потребно доставити и адресу становања и контакт телефон породице.

Документацију је потребно доставити до 20. септембра на адресу Поштански фах 189, Бијељина.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор