Резултати тенисера

Јовановски у осмини финала турнира у Стразбуру. У Диселдорфу мушка репрезентација изгубила 3:0 од Њемачке Њемачка : Србија 3:0 Тениска репрезентација Њемачке побиједила је Србију са 3:0, у првом колу Плаве групе Светског купа у Диселдорфу, пошто су Кристофер Кас и Филип Печнер побиједили Јанка Типсаревића и Ненада Зимоњића са 2:1 у сетовима (5:7, 6:3, […]

уторак, мај 17, 2011 / 10:10

Јовановски у осмини финала турнира у Стразбуру. У Диселдорфу мушка репрезентација изгубила 3:0 од Њемачке

Њемачка : Србија 3:0

Тениска репрезентација Њемачке побиједила је Србију са 3:0, у првом колу Плаве групе Светског купа у Диселдорфу, пошто су Кристофер Кас и Филип Печнер побиједили Јанка Типсаревића и Ненада Зимоњића са 2:1 у сетовима (5:7, 6:3, 10:7).

Први поен Њемачкој јуче је донео Филип Колшрајбер, који је савладао Јанка Типсаревића са 6:4 и 7:6, а други Флоријан Мајер данашњом побједом над Виктором Троицким од 6:2 и 6:2.

Такмичење у другом колу репрезентација Србије наставља сутра против Русије, која је побиједила Шпанију са 2:1.

У другој, Црвеној групи, такмиче се Аргентина, Казахстан, Шведска и САД.

У првом колу, САД су побиједиле Шведску са 2:1, а Аргентина је била боља од Казахстана са 3:0.

Побједници група играће у суботу у финалу.

Јовановски у осмини финала

Тенисерка Србије Бојана Јовановски пласирала се данас у осмину финла турнира у Стразбура, пошто је савладала Рускињу Алу Кудрјавчеву са 2:0 (7:6, 6:3).

У наредном колу састаће се са Алабел Медином Гаригез из Шпаније – седмим носиоцем на турниру, која је победила Мелани Удин са 2:0.

На турниру учествује и Ана Ивановић која је као трећи носилац била слободна у првом колу. Она би могла да се састане са Бојаном Јовановски у четвртфиналу.

Наградни фонд турнира је 220.000 долара.Оставите одговор