Репортер: излазак четиристотог броја

Магазин "Нови Репортер" је данас  прославио лијеп јубилеј – излазак четиристотог броја, што је био повод за пријем и прославу у ресторану у на бањолучкој Аквани. "Репортер-објективно", "Репортер са великим Р", како је рекаo директор магазина, Игор Гајић, остаје у мисији бављења истраживачким новинарством и неће одустати од разноврсности тема, задржавајући статус који има на […]

среда, новембар 10, 2010 / 16:45

Магазин "Нови Репортер" је данас  прославио лијеп јубилеј – излазак четиристотог броја, што је био повод за пријем и прославу у ресторану у на бањолучкој Аквани.

"Репортер-објективно", "Репортер са великим Р", како је рекаo директор магазина, Игор Гајић, остаје у мисији бављења истраживачким новинарством и неће одустати од разноврсности тема, задржавајући статус који има на медијском небу РС.

Гајић је рекао да су ове новине, препознатљиве по својој демократичности и отворености, увијек браниле Републику Српску и њене институције и да ће то чинити и убудуће.

Говорећи о плановима Репортера, Гајић је рекао да ће се у наредном периоду покушати сконцетрисати на писање о Европској унији, тачије о томе шта стварно представља ЕУ, шта све треба да се учини да држава постане члан ЕУ и осталим темама о Унији, које не доминирају толико у медијим.

Репортер данас има 18 стално запослених и велику мрежу од преко 60 сардника са свих страна изјавио је Гајић, одговарајући на питања присутних новинара.

У име Владе РС присутне је поздравио министар просвјете и културе Антон Касиповић који је рекао да се Влада не мијеша у рад и уређивачку политику медија, али да их подржава схватајући њихов значај у друштву.

На пријему је било познатих лица, а поред министра Касиповића, ту су биле и његове колеге из Владе РС, министар рада и борачко инвалидске заштите, Раде Ристовић, министар управе и локалне самоуправе, Зоран Липовац.

У пријатној атмосфер, коју су музицирањем обојили џезери, уживали су будући потпредсјеник РС, Емил Влајки, савјетник премијера РС, Арије Ливне и многи други. Биле су ту и глумице, Николина Јелисавац и Ања Станић, Маја Татић, Миро Јањанин, уредници и новинари медија и други гости.Оставите одговор