Реформе у ПДП: Предсједништво ће бити главно

Главни одбор Партије демократског прогреса усвојио је на данашњој сједници измјене Статута ове партије за наредни четворогодишњи период, према којима ће највиши орган ПДП-а бити Предсједништво са 21 чланом. Потпредсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је да су данас утврђене листе кандидата за избор 76 чланова овог органа странке који ће бити бирани на Сабору странке […]

среда, мај 4, 2011 / 16:25

Главни одбор Партије демократског прогреса усвојио је на данашњој сједници измјене Статута ове партије за наредни четворогодишњи период, према којима ће највиши орган ПДП-а бити Предсједништво са 21 чланом.

Потпредсједник ПДП Бранислав Бореновић рекао је да су данас утврђене листе кандидата за избор 76 чланова овог органа странке који ће бити бирани на Сабору странке заказаном за 14. мај, а да из шест изборних јединица још пристижу приједлози кандидата за предсједника и потпредсједнике.

Према његовим ријечима, за сада је највише приједлога да досадашњи предсједник ПДП-а Младен Иванић остане на тој функцији

"Данас смо усвојили и посљедње измјене статута, како да будемо организовани у нередном четворогодишњем периоду и од сада ћемо имати, осим Сабора, и Главни одбор, предсједника, потпредсједнике тј. чланове Предсједништва странке који ће бити највиши оперативни орган који ће проводити све одлуке које доноси Главни одбор и који ће имати 21 члана", рекао је Бореновић новинарима у Бањој Луци након сједнице Главног одбора странке.

Он је нагласио да ће се на Сабору 550 делегата бирати све органе странке међу приједлозима које доставе општински и градски одбори у наредних неколико дана.

Коментаришући могућност да представници РС у заједничким органима БиХ напусте своје функције уколико високи представник поништи одлуку Народне скупштине РС о одржавању референдума о раду Суда и Тужилаштва БиХ, Бореновић је рекао да ПДП поштује одлуку коју је усвојила Народна скупштина и да за ову партију не постоје други планови.0 КОМЕНТАРА

 1. IVANIC JE POKRADEN NA IZBORIMA ZAHVALJUJUCI ONOM JADU DRAGANU KALINICU.AL JE NESUMLJIVO POKAZAO DA IMA POLITICKI KAPACITET VECI OD RADMANOVICA,TAKO DA MOZEMO UZ DOBRU REORGANIZACIJU PDP-A OCEKIVATI NIHOVU KOHABITACIJU I PONOVNI DOLAZAK NA VLAST,I BUDUCEM PERIDU LIDERSKU POZICIJU U OPOZICIJI UZ PODRSKU DRAGANA CAVICA!!!

 2. И Иванић и Чавић се боре да спасу своје странке послије масовног осипања након избора. Чланство није очекивало да ће бити у опозицији. Обојица мисле да су велики лидери, а Иванић стално прећуткује да је у већину гласова за себе добио од СДС-а. Можда им је излаз да уједине странке. Али ко би онда био предсједник? Его је велики. Како се обојица непријатељски понашају према СДС-у, а нападају СНСД, никада неће доћи на власт. Имају сулуду идеју да СДС треба да прати њих. Сами ни у сновима не могу имати већину, чак ни са бошњачким странкама и Михајлицом. Убише се доказујући како су они једина опозиција, а СДС то није, тако да ће на крају сами изгурати СДС према СНСД-у.А онда је то забетонирано и сви остали могу ставити кључ у браву. Лидерска сујета ће их уништити, не могу им помоћи ни медији под контролом из Сарајева или амбасада које су дале паре.

 3. Бил не Бил, 04.05.2011. 22:23:29

  Свака част јако лијепо објашњено, ко схвати схвати ће а ко не као овај „маузер који изгледа нешто прижељкује.
  Е па не надајте се референдум ће се одржати а после тога и укидање суда и тужилаштва на нивоу БиХ.B-)

 4. Бил не Бил, 04.05.2011. 22:23:29

  Све си рекао!

  Шта год да на крају буде са референдумом он је постигао своју сврху. О томе се данас бар говори. Европски званичници су Српској дали за право све критике које се односе на рад „Суда“ и „Тужилаштва“, иако су против референдума, обећан је мониторинг, до сада невиђена дипломатска офанзива… Дакле, то питање, које се до јуче није смјело ни поменути, данас је главна тема.

  Ипак, одустајање од референдума сада би био огроман ударац за СНСД.

 5. Овдје одлично пристаје она ,,џаба сте кречили“. Нема ништа од тога, док год у том пдп-у не буде других квалитетних кадрова осим Иванића. Па њима су у скупштини били полуписмени људи, који нису знали свој ,,говор“ ни прочитати без застајкивања, муцања, грешки и мрмљања. Каквих 21 члан, гдје ће наћи 21 одговорног човјека у тој странци… или се појачајте или лагано спајајте са Чавићем, па МОЖДА опстанете заједно.

  anja banja luka, 05.05.2011. 00:17:36

  управо то

 6. Бил не Бил, 04.05.2011. 22:23:29
  …И Иванић и Чавић се боре да спасу своје странке послије масовног осипања након избора. Чланство није очекивало да ће бити у опозицији….

  Можда ситуација и није тако драматучна као у првој реченици.
  Отишло је „разочарано“ чланство које живи образац „изгањати посао у државној фирми“ преко неке странке.
  Такви су се зајебали што нису гласали за Сдс, социјалисте и остале сателите.

  Бил не Бил, 04.05.2011. 22:23:29
  ..Убише се доказујући како су они једина опозиција, а СДС то није, тако да ће на крају сами изгурати СДС према СНСД-у.А онда је то забетонирано и сви остали могу ставити кључ у браву…

  Дијелим твоје мишљење. Сдс треба пустити нек се правда свом чланству и сам ће отићи низ воду.

  Ментор, 05.05.2011. 03:31:12
  Поздрав!

  Све си у праву. Али нека свако крене од себе и преиспита свој ангажман. Гласате ли уопште? Колико се ангажујете у локалној заједници? Имате ли позитиван или негативан став према животу? Ухватите ли себе да нон-стоп критикујете нешто?

  Видим ових дана пише се на порталу о томе какве требају бити плате у администрацији и о мјерама штедње.
  Прво, питање за уреднике…у ком контексту јесте текст?
  Да онај који га је писао испадне паметан? Је ли он неки кандидат за премијера у неким будућим изборима а да се то не зна?
  Извињавам се на дигресији свима који нису читали тај текст, али повезаћу сада…
  Волио бих знати колико је тај писац ангажован у својој мјесној заједници? Да ли волонтира? Је ли учествовао у некој акцији чишћења града или корита ријеке?
  Нормално да „нема људи“. Па сви бистре високу политику, нико папир испред зграде да покупи.
  На сваком је да изабере : чињење и позитиван став или нечињење и философски (критички), наравно негативан став.
  Прво теже, друго лакше.
  Као и обично молим да нико не замјери… 🙂

 7. Мудровала је Ања и о мљекари и о милион других ствари, које су се показале као потпуни промашај. Тако да Ању не узимајте за озбиљно, мада морам вам признати чуо сам из поузданих извора да прави добар гра’!

  Душо моја, говори се о референдуму, већ 6 година… Мука ми је од те приче, од тих лажи… Заиста се дивим појединим дискутантима, и њиховим коментарима, чуј укинути буахахахахха… Прво ви се инфоримишите на који начин функционише БиХ, какво је државно уређење, како се доносе закони па онда лелемудајте о укидању… Као што турици не могу укинути РС тако ни РС не може укинути суд БиХ… Нико више не помиње нелегално формирање власти у МХФ, сва криза је пребачена у РС и отрцану фразу референдума…

  ‘Љеба немамо јести, о паштети да не говорим, а јогурт је постао мисаона именица… Слијепци, зар не видите да нас све Миле јебе на задњем сједишту таксија по имену РС.

  Кћер је увалио на државну сису, малом дао кредит од 3 милиона (иако је Миле познат као ризичан комитент банки – не враћа кредите), љубавница га је погледала Очи у очи па је и њој дао 7 милиона (свака част кад је успјела пизду продати за те паре, мој наклон дотичној, могу само замислити да је она продавала Телеком Српска и рафинерију да би било много више пара али…), виле на Дедињу, Кипру, Москви свака част, све у свему успјешан период за фамилију Додик!

  (коначно) Остали смо без Мљекаре, Фруктоне, Фабрике дувана, имамо инфлацију од 35%, Фонд ПИО је у коми један пензић је на једног запосленог радника, пензије 4 године нису имале раст, плате сиротињи су смањене…

  Ма обећана земља, предлажем појединима (Кубадорсу, Ањи и осталим поданицима СНСД-а) да иницирате петицију промјене државног уређења у монархију и да трајни владари буде породица ДОДИК, Миле I референдумски – утемељитељ, Игор I силни, и тако редом…Миле вам то неће заборавити, добићете титуле лејди од Борика, вовјода од Добоја и сл.!!! B-)

 8. buddha, 05.05.2011. 09:38:13
  Procitaj malo ovaj post sto je ostavio Mista Chuck(svaka cast) ali i razmisli malo o znacenju tih rijeci.
  Svi smo na ovaj ili onaj nacin ogorceni pa eto,valjda na ovaj virtualni nacin poput price “u cara Trojana kozje usi“ imamo koletkivnu potrebu da negdje iskazemo svoje misljenje kad vec ne postoji drugo mjesto osim lokalnog kafica,gdje se slicne teme uglavnom razvodne brzo.
  Ne bih komentarisao ove predizborne igre stranaka puno,jer nema sta da se komentarise ali bih se nadovezao na sveukupnu situaciju i stanje i raspolozenje u drustvu.
  Jednostavno,manje naglabanja,vise rada.Gospodin ministar,onaj do njega,predsjednici,kopredsjednici itd.,svugdje u svoijetu ce zaposljavati ,ne samo svoje kcerke i rodbinu,nego i ljubavnice i da ne nabrajam dalje.
  Ajde jedno pitanje za sve komentatore ali da mi odgovore iskreno……
  Da imate nekog rodjaka,ujaka,strica i sl. “tamo gore“ i da vam nudi mjesto upravnika “ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena“,dali bi ste ponosno odbili i rekli,otvorite posteni konkurs,pa nek pobijedi najbolji…..
  Molim iskrenost…….

  Drugo,kada ste poslednji put aktivno i volonterski ucestvovali u nekoj drustveno korisnoj akciji,kao npr.skupljanje smeca oko Vrbasa?
  Nemojte molim vas samo socijalne price,tipa,eto ja nemam vremena za takve stvari jer imam preca posla.Ako imate posla,onda je dobro,nemojte se zaliti.Bas me zanima,koliko cu vidjeti likova koji zauzimaju mjesta po lokalnim kaficima,koji “imaju preca posla“.
  Svijest je ta koja nama diktira nase ponasanje,pa tako i pobude i motivi da se glasa za nekoga ko tamo nesto obecava,prica o “lagodnom zivotu“ili ko zna cemu.
  Poslednje pitanje;Koliko ce ispitanika(mladjih i starijih)glasati za covjeka koji ce biti protiv bezrazloznog ulaska u EU i koji ce svakom mladom covjeku pokloniti 10dunuma zemlje i sjeme za sljedecu sjetvenu sezonu?
  Ne mogu izdrzati pa cu postaviti podpitanje;koliko vas bi uzelo pomenutih 10 dunuma od drzave pa istu prodalo?

 9. Ово сте ви господо, без краја и почетка, имате само стални климакс опсссс, мислим на климакс у новинарској причи (образовани то знају) а не на женску физиологију како би поједини могли протумачити (оп.аут=опаска аутора).

  http://www.youtube.com/watch?v=moN6WAIC40I&feature=related

 10. Заправо, кад мало боље промислим та идеја о скупљању смећа и није лоша, ти савјетујеш нас да ми идемо купити смеће око Врбаса док Баштинац, Мазалица и братија сједе у Скупштини и купе дневнице, баве се људи друштвено корисним радом (е сад што нема никаквих резултата, ма то и није важно), али кад ми смеће покупимо то ће да се види…

 11. buddha, 05.05.2011. 12:19:33
  Prvo,hvala na komplimentima i da to kazem,nisi ti usamljen u tom tvojom razmisljanju.Najvise stavova slicnih tvojem, susrecem na Hrvatskim forumima,na kojima povremeno ostavljam komentare,vezane za stradanje Srba,mada ni ovi muhamedanci ne zaostaju ali valjda im je to zajednicka crta da kao tvorovi zasmrde kad se nadju u opasnosti ili kad su pritisnuti argumentima.
  Tvoj komentar u vezi kupljenja smeca mi govori samo jedno;nisi ti bolji od onih koji kupe dnevnice na teret drzave ili naroda i u isto vrijeme nista ne cine ni za drzavu,ni za uzu sredinu u kojoj zive,ni u porodici niti sami za sebe,nego samo cekaju da im neko drugi stavi nesto na tanjir.Ovo o cemu sam govorio nije nikakav komformisticki stav druze.Naprotiv,ovo j epoziv za akciju.
  Ali za onoga ko sanja ono sto kritikuje i za onoga inertnog tipa,koji ni do ceg ne dolazi svojim zalaganjem,vjerovatno je ovo uvreda,jer ce ljenost se najlakse opravdati time sto ce komformisticki navaliti po nekakvoj besmislenoj kritici(citaj zavisti).
  Ajde da cujem revolucionarno rjesenje onda?
  Ne mozes samo biti kritican a da ne ponudis neko rjesenje ili bar razmisljanje na tu temu.
  Ili ces opet infantilno reci;“necu da se igram“

 12. Ovde je izreceno toliko toga da se co’jek jednostavno mora ukljuciti:D.

  Prvo, svakom normalnom covjeku je jasno da nit’ Mile moze osamostaliti RS (iako sumnjam da od citave RS njega interesuje jedino budzet, ostalo ne vjerujem), niti je Bosnjaci mogu ukinuti, naime Dejton su potpisale i postojanje RS garantuju svjetske sile, SAD, Rusija, Francuska, Srbija (nije sila, al’ je 3 put ratovala B-)…tako da je to prazna prica,RS se moze ukinuti jedino ako to odluce Crnac i Vladimirovic, a ne neki lokalni djilkosi…

  jahac, 05.05.2011. 11:43:55

  Ali ovo opravdavanje sto je zaposlio djecu, podijelio im milione, zbrinuo ljubavnice, alo ljudi o cemu pricate…Kakvo je opravdanje da je to tako u citavom svijetu. Ko kaze da je tako? Ako u nekoj zemlji predsjednik nabija ljude na kolac, otima, prijeti, je l’ to onda opravdanje da moze i Mile, ljudi ovde se prica da smo mi demokratsko drustvo, a ne Etiopija ili Libija.
  Onda treba da krademo, jer svi kradu, lazemo jer svi lazu, budemo patriote po profesiji jer su takvi na vlasti…
  Poenta je sta je ispravno a sta ne…Svakakvih ljudi B-)

 13. Nikad kao Bane, dobri sin, 05.05.2011. 14:08:11
  Prvo.Bosnajci ne postoje.
  Drugo.Ko ovdje prica o Mili?
  Osim toga ljudi iz danasnje strukture vlasti su mi svi isti.
  Trece.Teziste je bilo na ukazivanju vlastitih inertnosti.
  P jebo te svi nesto “ocekuju“ a niko nebi da radi.Sta je sa ovim ljudima,pa nema vise socijalizma.

  I na kraju,ko ovde opravdava nekoga za zloupotrebu drzavnih novaca?A kazete da na zapadu nema korupcije?Pa vi stvarno ne ne znate o cemu govorite.
  Prije nego sto neko uputi moralne kritike na racun bilo koga,neka se zapita sta je on radio i uradio u toku svog zivota.I jos vaznije u cemu je doprinjeo svojoj zajednici.
  Postavio sam konkretno pitanje i vidim da bi svi fotelju a niko nebi nista radio.Pitam ja vas jeli to ispravno?
  Pa eto ko nas vodi,takvi lezilebovici(ne odnosi se ni na kog ovdje pojedinacno,nego na psiholosko stanje svijesti,koje nazalost vlada danas).Zato sot nas takvi vode,sa tim mentalitetom(sjedi,masturbiraj i ukradi i bjezi iz zemlje)zato ni nemamo napretka.

 14. jahac, 05.05.2011. 14:23:54

  Jarane, ljudi su pricali o Mili, sinovim milionima, ljubavnici sa lijepim ocima, i dobrom uslugom, a ti ‘ladno uletio sa komentarom da je to normalno, jer je tako svuda u svijetu. Ali ako kazes da ga ne branis OK, jos i bolje.

  Nekad je bilo bolje imati sidu nego ikakve veze sa SNSD i Milom, pa se sve okrenulo, tako ce i ovi sto ga danas brane da se stide, jos malo B-).

  I kao drugo, kad to stalno potenciras, reci nam sta si to onda ti u radio za blagostanje tvoje lokalne zajednice, bio u radnoj akciji Miline omladine na ciscenju smeca u Bakincima, ili si negdje dizao sator pred skup SNSD-a, sa sve Bastincom i Mazalicom B-), ako je i to, malo li je B-).

 15. Док су људи који пишу ћелавом гајевицом, били на њивама са по’ шните ‘љеба, луком, и парчетом сланине (како неко написа), и радили оно што знају да раде (једу, пију, јебу), било је неке наде за ово недоношче од државе. Међутим, како они сједоше за конфјуторе, и почеше политику да бистре на комунистички начин (свијест им од Тилета није даље еволуирала), све оде непоправљиво у три пизде материне! Као епилог тога јављају се данашњи медиокритети Баштинац (једва је матерњи језик положио ко Тешановића (за неупућене х пута је предао празан папир)), Мазалица и остала екипа владајућих умоболника. Преведено на језик обичног човјека: јаши море у њиву, ватај се мотике, риљај за по’ љеба и остав’ тај експлодер! У овом ентитету, а и у држави има много више паметних људи, патриотских осјећања који су захваљујући горе описаним медиокиретима, гурнути у страну, немоћни да било шта ураде јер ШАТРА ЈЕ ГЛАВНА, ВОЛОВИ ВЛАДАЈУ а мишеви мисле да су пси – СОЏ-ови!

 16. ијој јахач и твоје камуфлаже, па добро је Бане рекао о свему, не треба нам обмана свијести, не треба чаробни штапић и слатка обећања, не зато што их не волимо, већ што нема фајде од тога!

  Могли смо сви красти, па нисмо, не да би постали савјеснији него што је то противприродно у менталитету многих, за разлику од власти која се не устручава џепарењем властитих грађана.
  Не може се правдати свјетском кризом да су нам паре исцуриле из система, све и да је тако, опет се кривац зна, власт од 2006 главни кривац.
  Шта ми колектвино можемо, жртвовати се као они несрећни РВИ испред административног центра, па их нико не зарезује ни за шта!?
  Шта преостаје, да се помиримо са реалношћу и прећи у мазохизам као облик живота!?
  Шта вриједи да се стално преиспитујемо шта смо допринјели својој заједници, кад ништа боље од тога неће бити, нисам отишао кад је загустило и оставио своје пријатеље, породицу и комшије на циједилу! ПОслије рата смо сви имали право да вјерујемо у боље дане, зашто ти бољи дани нису дошли у оној мјери очекивања, а нарочито последњих неколико година, можемо питати само творце наших судбина!
  Радимо као да ће сто година бити мир, а не знамо шта нам ове будале спремају и колико нам раде о глави!
  Шта још ми можемо учинити да би се власт смиловала и почела да ради свој посао?
  Да марширамо сваки дан по улицама наших грдова!?

 17. Nikad kao Bane, dobri sin, 05.05.2011
  Pomogao sam komsiji da okopa vocnjak.(komsija mi nije Mile). Jarane….

  rammstein, 05.05.2011. 14:49:26
  Ne razumijem sta ti znaci to za kamuflazu?Nisam glasao za Dodiga ako na to mislis.A iskreno,zasad ne vidim nikoga,ko je vrijedan paznje,jer su svi ko’papagaji i “vide se“ u Evropi.Valjda misle da kad udjemo u Evropu,(ne daj boze)nece niko potezati porijeklo imovine i da ce pojesti vuk magarca.
  Namjerno sam stavio post da vidim koliko je ljudi uopste iskreno i sta su uradili da bi promijenili svoju sudbinu,nevezano za kakvu krizu,politiku itd.
  Vidim da pojedinci oplakuju svoju sudbinu,jer je tako lakse,kriviti cijeli svijet.
  Republika Srpska zavisi od njenih obicnih ljudi.Nie ni rat iznio jedan covjek,nego narod.
  Posla nece biti u drzavi u kojoj nema industrije.Koja je to industrija koja moze promijeniti stanje?O cemu se ovdje prica?A sto se tice zloupotrebe novaca prikupljenih od nekakvog poreza,carina i ostalih dazbina,tu se slazem i to sam i rekao da taj novac treba pod hitno da ide na razvoj poljoprivrede.

  buddha, 05.05.2011. 14:47:56
  ?

 18. buddha, 05.05.2011. 09:38:13

  Ти и даље настављаш са исправљањем и оцјењивањем! 😀

  Ајде наведи бар један од поменутих промашаја. За Мљекару нисам ништа мудровала. Не измишљај!

  Потрошио си кредит од ономад и од сада ћеш да се суочaваш са посљедицама.

  Иначе драги народе, Будиша је стари гласач СНСД- а, гласао и на октобарским изборима за Жељка Мирјанића. Будиша, зашто народ доводиш у заблуду???…

 19. Јесам, и то га се не стидим. Тај човјек ми је много помогао док сам студирао, захваљујући његовој флексибилности (спремности да помогне студентима) нисам обновио годину, не само ја већ многи студенти, наиме, тај човјек је дао нам на октобарски задњи рок нови рок који је био два дана прије истека рока за упис године, дакле, ситуација је била септембар један рок, октобар други рок и он је самовољно усмено нам дао ТРЕЋИ новембарски рок. То му никад нисам заборавио, добио сам 9…

  А што не кажеш да сам гласао и за Иванића и за Тадића?

  😛

 20. То се не важи! Битно је да си дио подршке СНСД- у, да си дакле један од гласача СНСД- а и да си својим гласом подржао ову и овакву власт (невезано за разлоге). Према томе тишина. 😀

  Измишљаш за Мљекару, за Иванића такође. Никад то не бих рекла за човјека. Писала сам да је имао подршку те популације, али да је муслиман… не!

 21. Унапријед сам најавио да како ћу гласати и не видим разлог твојој заједљивости. Једна дивна ствар нашег изборног система је могућност да гласаш за ЛИЧНОСТ, то сам искористио. Искрен да будем он је једини посланик који нечему вриједи у НС РС, сјећам се да нам је нудио да напишемо поднесак НСРС да се ЗАКОНОМ омогући студентима да сваки мјесец буду испитни рокови. Мислим да је то сјајна ствар. Не видим разлог зашто не бих подржао човјека који има идеју за промјеном НАБОЉЕ.

  anja banja luka, 26.04.2011. 15:38:07 [3171]
  Ја сам подржала „измијештање производње“ када је то било актуелно, тако да морам да признам грешку. Надам се да и ово питање неће остати неријешено и да ће неко одговарати за ово!

  Веза: http://www.frontal.rs/index.php?оption=btg_novosti&idnovost=5836

  Чак и та свесрдна подршка Небојши Радмановићу коју си исказивала пала је у воду:

  „Ево опет Иванићеви живе у имагинарном свијету, који ће да се сруши чим октобар заруди. Иванић НЕЋЕ побиједити, па ни са 50 000 муслиманских гласова и покојег Србина који мисли исто као муслиман.“

  Да би неколико мјесеци послије написала:
  ања бања лука
  21.03.11. @ 16:22
  Прва и основна грешка Гадафија је повезивање са „Западом“. Споразуми, састанци, посјете… То ће га коштати свега. Радмановићу, када мислиш да објасниш народу зашто си гласао?! Како те није срамота? Да није било Садама и Гадафија, не би било ни нас у деведесетим. Зна се ко је ризиковао ембарго и помагао нафтом. Лијепо смо вратили.

  ‘оћеш још B-)

 22. Ма каква заједљивост. Зезам се!

  Дакле, подржала ИЗМИЈЕШТАЊЕ производње, једном реченицом, увидјела грешку и признала. То није никакво мудровање. Ниједном нисам рекла да ће доћи до нових радних мјеста, да ће се Мљекара опоравити, да ће постати гигант…

  Пасус око Иванића (јао злато… ти си се баш потрудио 😀 )… нисам рекла да је он муслиман већ да су муслимани гласали за њега и poneki Србин који мисли као они, што опет не треба тумачити буквално.

  Нисам промијенила мишљење о односу Иванић – Радмановић. И даље мислим да је овај бољи за Предсједништво. То наравно не значи да га нећу критиковати. Увијек сам истицала да је Радмановић мање зло те да нисам одушевљена њиме. Да је Оги, то сам такође рекла, био кандидат за Предсједништво, гласала бих за њега.

  Будиша, још ми нешто није јасно око извјесног лика који се представља као „српска“ тамо… Нисам се надала од тебе да ћеш да ми пожелиш да се јављам свако 2 мјесеца на биро до краја живота. Страшно! За ово се не шалим. То је стварно страшно.

 23. Јесам ли ја нешто пропустио? Зар овдје није требало коментарисати вијест о изборима и организацији ПДП-а? Како то нико да пита зашто уопште у ПДП-у није било унутарстраначких избора на терену. Ово је чиста приватна странка. Они прво као бирају РУКОВОДСТВО, а онда то руководство бира органе на терену. Можда би требали избацити из имена оно Демократска и остати ПП (ПАРТИЈА ПРОГРЕСА). То би могао бити назив за уједињену странку са Чавићем. Само ко ће бити предсједник?

 24. Бане, немој да си простак. Ања је мој стари фронталски сапатник, додуше мене су избацивали иако су турци Ању вријеђали, ал’ то су нека давна времена. 😛

  ПеДерПе је изгледа једина алтернатива овим црвендаћима, нажалост 🙁 Млађо је за разлику од лакташке сподобе професор прије свега, паметан, начитан, зна направити паре (како је брилијантно увео порески систем) а ова сировина нема везе са мозгом…

Оставите одговор