Распродате карте за Ф4 у Барселони

Два мjесеца прије почетка завршног турнира Евролиге све карте су распродате, а још се не зна ко ће се наћи Барселони од 6. -8. маја. Нема више карата осим оних које ће бити понуђене тимовима који прођу на финални турнир. Највише карата купили су навијачи из Шпаније, Грчке, Израела, Италије и Турске. Хала Сан Ђорди […]

петак, март 4, 2011 / 15:03

Два мjесеца прије почетка завршног турнира Евролиге све карте су распродате, а још се не зна ко ће се наћи Барселони од 6. -8. маја.

Нема више карата осим оних које ће бити понуђене тимовима који прођу на финални турнир.

Највише карата купили су навијачи из Шпаније, Грчке, Израела, Италије и Турске. Хала Сан Ђорди има капацитет од 15.678 мјеста. Барселона ће по трећи пут угостити најбоље тимове Европе. Пре овог Ф4, била је домаћин 1998. и 2003. године.

" Веома сам задовољан што су организатори финалног турнира били у прилици да објаве да су карте распродате, иако се још не зна ко ће доћи у Барселону. То значи да ће овај град бити домаћин једног од највећих догађаја у историји овог такмичења ", рекао је градоначелник Барселоне Ђорди Хереу.

" Сезону за сезоном ово такмичење изазива велику пажњу код гледалаца широм Европе, који, иако не знају ко ће играти на завршном турниру, желе да буду тамо. Ниво кошарке је изузетно висок током цијеле сезоне, што обећава врхунске мечеве најбољих тимова на континету ", рекао је Ђорди Бартомеу, дирекор Евролиге.Оставите одговор