Радојичић се враћа у игру

Прича о Игору Радојичићу и њему оданим посланицима у НСРС поново је пробуђена. Народни посланици Милан Ковач и Срђан Амиџић на скупштинском одбору за финансије оборили прије седам дана су оборили три закона које је предложила Влада РС. Ријеч је о Закону о пореском поступку, Закону о инспекцији и Закону о занатско-предузетничкој дјелатности. Након тога, […]

понедељак, децембар 14, 2015 / 13:08

Прича о Игору Радојичићу и њему оданим посланицима у НСРС поново је пробуђена.

Народни посланици Милан Ковач и Срђан Амиџић на скупштинском одбору за финансије оборили прије седам дана су оборили три закона које је предложила Влада РС. Ријеч је о Закону о пореском поступку, Закону о инспекцији и Закону о занатско-предузетничкој дјелатности.

Након тога, Радојичић и Амиџић у четвртак нису гласали за именовање Саше Чаварага за члана Управног одбора РТРС из реда хрватског народа, тако да је његово именовање за сад пропало.

За разлику од прољетос, када се нагађало да Радојичић може да иступи из СНСД и сруши владу, прилике су сада поприлично промијењене. Радојичић је из периода потпуне маргинализације дочекао да се ситуација окрене у његову корист.

Сада се његово име помиње као вјероватног кандидата за градоначелника Бање Луке, јер је добио Додикову подршку испред Небојше Радмановића. Радмановић је у периоду Радојичићевог премишљања стао на Додикову страну, а потом се приближио Тегелтији.

Међутим Додик вјешто балансира, па након што је пацификовао Радојичића, не одговара му ни Радмановићев узлет (помињано да тражи мјесто директора Електропривреде за Жељка Ковачевића и мјесто градоначелничког кандидата за себе).

Због тога су Радојичић и Додик након дужег времена нашли минимум заједничког интереса, а то је смањивање утицаја Небојше Радмановића и нарочито министра финансија Зорана Тегелтије.0 КОМЕНТАРА

  1. Радојичић има неке шансе тек кад се недвосмислено и јасно дистанцира од владајуће клике.

    Све до тада ће остати у народу као бљутавац, љигавац, безлична маса…,
    Цвијануша испред њега,Вишковић испред њега,онај Ковач испред њега…сачувај Боже…,

  2. Radojčić, po meni, je najopasniji, najneprijateljskiji , monteverestSrbomrzac. To je novi dašak vjetra kojeg forsiraju oni koji su gromadu dovezli kako bi posjekao svaku nit što je ostala cijela iz primitivnobahategromade.

    Za razliku od gromade koja je gromada primitivnog ništavila bez odsustva inteligencije, ovaj bi nas dokrajčio nikolaidissječivom.

    Napominjem, da je to moje lično mišljenje, i plašim se da sam u pravu. Kao što sam bio i za Frtaljka.

Оставите одговор