Радојичић: Федерација је генератор збрке

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић изјавио је да је политичка ситуација у Федерацији БиХ прилично нејасна и да у том дијелу БиХ влада потпуна збрка. Радојичић је рекао да неке странке у Федерацији БиХ покушавају да својим дјеловањем изазову глобалну кризу, чиме се ситуација у том дијелу БиХ чини гором него што је […]

субота, јун 23, 2012 / 18:20

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Игор Радојичић изјавио је да је политичка ситуација у Федерацији БиХ прилично нејасна и да у том дијелу БиХ влада потпуна збрка.

Радојичић је рекао да неке странке у Федерацији БиХ покушавају да својим дјеловањем изазову глобалну кризу, чиме се ситуација у том дијелу БиХ чини гором него што је била прије двије године, односно након избора.

"Политичка ситуација у ФБиХ прилично је нејасна јер се не зна да ли има или нема Владе, нити колико у њој има министара пошто су неки дали оставку. Дакле влада потпуна збрка", рекао је Радојичић новинарима у Прњавору.

Он је додао да би због тога могла бити изазвана и глобална штета, јер се питања која се односе на ЕУ и међународне финансијске институције неће моћи рјешавати уколико буде владао овакав хаос у политичком животу Федерације БиХ.

Радојичић је истакао да у Српској потребно задржати политичку и институционалну стабилност, те обезбиједити несметано функционисање парламента и осталих највиших институција.0 КОМЕНТАРА

 1. Vidi ti sta ovaj kaze! Najvaznije zadrzati politicku stabilnost i funkcionisanje institucija!
  O mamicu ti banditsku! Sve institucije u RS treba ukinuti od vlade, skupstine, suda i tuzilastva, Crkvu, zavod za zaposljavanje, direktore javnih preduzeca,agencije, predstavnistva…jer je sva vlast u firerovim kandzama.
  Najveci neprijatelj RS je rezimska bagra.

 2. Opet Igor o Federaciji

  Srbi hoće posla Igore
  Srbi hoće veće plate Igore
  Srbi hoće veće penzije Igore
  Srbe zaboli kurac za Federaciju i za svo tvoje predizborno palamuđenje o Federaciji i Turcima federalcima.

  Ti i tvoji Igore ste gora pošast i gori neprijatelji po Republiku Srpsku nego iko dosad u njenoj istoriji.

  Upitaj se Igore šta će biti sa Republikom Srpskom kad ne mogne vraćati one silne kredite MMF-u i bankama koji vi tako stručno i patriotski podijeliste sami sebi i svojima.

  ĐE TI JE OBRAZ IGORE UPITAŠ LI SE IKAD SAM PRED OGLEDALOM

 3. Чуј ове снсд-овске сисе- „неке странке у Федерацији БиХ покушавају да својим дјеловањем изазову глобалну кризу…“
  па смрадино, теби не би одговарала нека глобална криза, а ова наша локално републичка ти баш ампасан, ма заболе тебе уво за ту кризу, што већина не може да састави крај са крајем, што сте новац изнијели у џакама из земље, што тонемо у бездан пропасти, што нема назнака да ће се икад промјенити на боље…

  Да ли је том скоту, јасно да је изговор федерација, толико излизан да су једноставно они што га користе постали мрскији од тамо неких федералаца!?

Оставите одговор