Проинтер преузима посао дигитализације који је водио покојни Крунић

Компанија Проинтер ИТСС из Бање Луке преузима друштво Сектор АДС из Бање Луке куповином 100 одсто власничког удјела, произилази из документа Конкуренцијског вијећа БиХ, извјештава Индикатор.ба.

среда, јул 29, 2020 / 11:29

Уговор о купопродаји и преносу удјела и оснивачких права друштва Проинтер ИТСС као купца и физичких лица, власника предузећа Сектор АДС, као продавца, закључен је 28. фебруара 2020. године.

Проинтер ИТСС обратио се Конкуренцијском вијећу БиХ за оцјену допуштености концентрације, а ово тијело одбацило је пријаву крајем априла ове године ради непостојања обавезе пријаве концентрације према Закону о конкуренцији.

Предузеће Сектор АДС, које је заправо једна од компанија убијеног бизнисмена Славише Крунића, бави се управљањем, дигитализацијом и заштитом документације.

Преузимањем друштва Сектор АДС улази у још једно подручје пословања, након што је куповином 65% удјела у друштву Калдера Компани запловио у послове повезане с енергетиком.

Сектор АДС имало је прије потписивања уговора о купопродаји сарадњу са Проинтером реализујући неке вриједне уговоре.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор