Прњавор: Саобраћајна незгода предсједника НСРС

У саобраћајној незгоди на магистралном путу у Прњавору, у којој је учествовало возило предсједника Народне скупштине Републике Српске Игора Радојичића, није било повријеђених, потврђено је Срни у полицији. Портпарол Центра јавне безбједности Бања Лука Госпа Арсеновић рекла је да су у саобраћајном удесу у насељу Ратковац учествовала четири возила, те да је причињена материјална штета, […]

понедељак, септембар 5, 2011 / 13:22

У саобраћајној незгоди на магистралном путу у Прњавору, у којој је учествовало возило предсједника Народне скупштине Републике Српске Игора Радојичића, није било повријеђених, потврђено је Срни у полицији.

Портпарол Центра јавне безбједности Бања Лука Госпа Арсеновић рекла је да су у саобраћајном удесу у насељу Ратковац учествовала четири возила, те да је причињена материјална штета, а да према првим подацима, нико није повријеђен.

Како је речено новинару Срне, Радојичић се одмах након незгоде другим возилом упутио према Бањој Луци.

Возачи из пратње предсједника Народне скупштине РС, који је био у посјети општини Прњавор, остали су на лицу мјеста да би био обављен увиђај.

Према незваничним информацијама, у овој незгоди, која се догодила у 11.55 часова, учествовали су службено возило МУП-а Републике Српске "сеат кордоба", возило Владе РС "ауди осам", "пасат" италијанске регистрације и "голф четири" домаћих регистарских ознака.

Увиђај на лицу мјеста обављају припадници ЦЈБ Бања Лука.Оставите одговор