Принц Алберт изрекао судбоносно ДА

Принц Алберт Други од Монака и јужноафричка олимпијска пливачица Шарлин Витсток јуче су се вјенчали, а грађанска церемонија одржана је у краљевској палати на обали Средоземног мора. На истом мјесту сутра ће бити одржана и вјерска церемонија. Очекује се да ће предстојећој прослави присуствовати око 3 500 званица, преноси Би-Би-Си. Витстокова (33), која је пливала […]

субота, јул 2, 2011 / 08:48

Принц Алберт Други од Монака и јужноафричка олимпијска пливачица Шарлин Витсток јуче су се вјенчали, а грађанска церемонија одржана је у краљевској палати на обали Средоземног мора.

На истом мјесту сутра ће бити одржана и вјерска церемонија. Очекује се да ће предстојећој прослави присуствовати око 3 500 званица, преноси Би-Би-Си.

Витстокова (33), која је пливала за Јужноафричку Републику на Олимпијским играма у Сиднеју 2000. године, сада је постала принцеза Шарлин.

Раније током седмице, краљевска палата демантовала је наводе у француским медијима о томе да се Витстокова двоуми у вези са вјенчањем.

Принц Алберт Други (53) је владар Монака од смрти свог оца, принца Ренијеа Трећег 2005. године.

На листи гостију налазе се многи шефови држава и монарси, од француског предсједника Николаса Саркозија до насљедника шпанског трона и модног креатора Карла Лагерфелда и манекенке Наоми Кембел.

Хиљаде грађана окупиле су се испед палате у вријеме грађанске церемоније, а унутра је предсједник Државног савјета Монака Филип Нармино објавио да је пар вјенчан.



Оставите одговор