11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Приједор појачава своју инфраструктуру: Асфалтирање саобраћајнице у индустријској зони

У Индустријској зони " Целпак"у Приједору извршена је уградња доњег носивог слоја асфалта саобраћајнице "Ц-106" што је пројекат Града Приједора чија је вриједност 843 998,52 КМ. Пројекат финансира Влада Републике Српске.

среда, мај 18, 2022 / 14:46

Сходно временским приликама, очекује се уградња горњег, хабајућег, слоја асфалта и постављање хоризонталне сигнализације и коначан завршетакр радова на овој саобраћајници.

Ријеч је о саобраћајници дужине 310 метара и ширине 8 метара са два тротоара и пратећом инфраструктуром (фекална канализација, оборинска канализација, хидрантска мрежа, расвјета, и средњенапонски вод).

Саобраћајница пролази крај, углавном, страних предузећа која запошљавају око двије стотине радника у овој индустријској зони. Њена изградња пуно ће значити свима њима јер се ради о уређењу канализације и приступних путева до сваке од њих и тиме ће трајно бити ријешени проблеми ових инвеститора Коначна реализација овог пројекта значиће много предузетницима , али и радницима који овом саобраћајницом долазе на посао.Оставите одговор