Представљења нова флаша Јелен пива

Апатинска пивара и СтарБев су ексклузивно представили нову флашу Јелен Пива! Домаћини вечери, Илија Шетка председник Управног одбора Апатинске пиваре и регионални председник СтарБев-а за Србију и Црну Гору и Владимир Ковачевић, комерцијални директор за БиХ и свечано су отворили коктел, након чега је наступила група Ван Гог која је извела своје најпознатије хитове! Бројне […]

петак, јун 3, 2011 / 14:54

Апатинска пивара и СтарБев су ексклузивно представили нову флашу Јелен Пива!

Домаћини вечери, Илија Шетка председник Управног одбора Апатинске пиваре и регионални председник СтарБев-а за Србију и Црну Гору и Владимир Ковачевић, комерцијални директор за БиХ и свечано су отворили коктел, након чега је наступила група Ван Гог која је извела своје најпознатије хитове!

Бројне познате личности уживале су у доброј атмосфери клуба Круна као што су Слађана Зрнић, Душко Орашчанин, Жељко Панић са супругом, Миљка Брђанин Бабић, Татјана Трнинић, Свјетлана Андрић и многи други. Присутне је забављала група Ван Гог, велики пријатељ Јелен пива.

Апатинска пивара,чланица СтарБев групације је у нову флашу Јелен пива уложила преко 13 милиона евра. Нова флаша Јелен пива је у складу са захтјевима и жељама потрошача, модерног је дизајна који потписује једна од водећих свјетских агенција за дизајн амбалаже “Картилс” из Холандије. Поред савремене технологије и трендова који су примјењени, нова амбалажа Јелен пива високо подиже стандарде дизајна и функционалности пивске флаше у региону.

»Вечерас смо ексклузивно представили нову Јелен флашу, направљену за истинске љубитеље пива, у коју је уложено око 13 милиона евра. Врхунски квалитет Јелен пива мора да прати врхунска амбалажа. Супериорни дизајн нове флаше Јелен пива потврђује лидерску позицију овог бренда као омиљеног пивског бренда у региону. Верујем да ће наши потрошачи уживати у доказаном квалитету Јелен пива, од сада у јединственој амбалажи. »Да добре ствари, буду још боље!«, Живели!!«, истакао је Илија Шетка.

„Искрено сам срећан што ће од данас и Босна и Херцеговина, односно Република Српска, као једна од земаља стратешких партнера у даљем развоју СтарБева, уживати у нашем новом, супериорорном дизајну Јелен флаше. Тржиште Републике Српске је изузетно важно за СтарБев групацију, о томе најбоље говори чињеница да је почетком 2011. основана пословна јединица СтарБев Босна у Бањој Луци.“, изјавио је Владимир Ковачевић.

И ове године Јелен пиво ће бити пријатељ бањалучког Јелен Демофеста те ће сви љубитељи богатог укуса Јелен пива уживати у току три дана трајања фестивала, од 27. до 29. јула.

Јелен пиво је почетком 2011. године проглашено за „Бренд деценије“, поносни је лауреат знака „Најбоље из Србије“ у 2010. години и већ тринаесту годину за редом, на Међународној селекцији квалитета МОНД СЕЛEKШН 2011, носилац је највиших признања за квалитет.Оставите одговор