ПРАВИЛА ПРИВЛАЧНОСТИ (THE RULES OF ATTRACTION)

Настрана омладинска прича, која се да поредити са Клинцима, али само јер нема ништа приближније. Далеко је мање натуралистична, окрутна, и мучна. Нешто као ум Реквијема за снове, смјештен у тијело Досоновог свијета. Буквално. Пошто Џејмс Ван Дер Бик (Досон главом), тумачи главну улогу. Тиме добија полигон за окајавање патетичних гријеха, почињених учешћем у серији. […]

недеља, јул 31, 2011 / 05:07

Настрана омладинска прича, која се да поредити са Клинцима, али само јер нема ништа приближније. Далеко је мање натуралистична, окрутна, и мучна. Нешто као ум Реквијема за снове, смјештен у тијело Досоновог свијета.

Буквално. Пошто Џејмс Ван Дер Бик (Досон главом), тумачи главну улогу. Тиме добија полигон за окајавање патетичних гријеха, почињених учешћем у серији. Овдје је фрајер пропалитет, па требује и психотерапију за изналазак карактерног глумца у себи. Што и није ријеткост у његовом глумачком опусу, доста се наглумио пробисвета.

Ако волите тинејџерске комедије, а увијек жалите што сцене журки не трају дуже и нијесу мало реалније и експлицитније – ово је филм за вас. Није комедија додуше, али се зато читав одвија у кампусу колеџа. Пуно снифања, локања, ваћарења, згодних жена и разговора о сексу. Те његовог упражњавања.

Тешка прича, урађена високом продукцијом. Уз труд да понешто буде забавно и смијешно, како не би био умјетнички, већ мало падавичарскији генерацијски запис.

Исприповједан је омнибусно, гдје тематске цјелине држе одређени ликови. Но, није се инсистирало на монолитности поглавља, па има различитих прескакања унутар једног.

(Редитељ: Роџер Ејвери; Улоге: Џејмс ван дер Бик, Шанајн Сосамон, Кип Пердју)Оставите одговор