Позив инжењерима пољопривреде да се учлане у Комору

Комора инжењера пољопривреде Републике Српске упутила је данас позив свим дипломираним инжењерима пољопривреде да се учлане у ово струковно удружење. У саопштењу се истиче се да чланарину Комори плаћају само запослени инжењери, док су незапослени инжењери ослобођени ове обавезе те да приликом уписа у Комору инжењери добијају чланску карту и лиценцу која је за прве […]

понедељак, септембар 5, 2011 / 17:34

Комора инжењера пољопривреде Републике Српске упутила је данас позив свим дипломираним инжењерима пољопривреде да се учлане у ово струковно удружење.

У саопштењу се истиче се да чланарину Комори плаћају само запослени инжењери, док су незапослени инжењери ослобођени ове обавезе те да приликом уписа у Комору инжењери добијају чланску карту и лиценцу која је за прве три године бесплатна.

Комора инжењера пољопривреде је самостална професионална организација инжењера пољопривреде РС која чува углед, част и права инжењера пољопривреде, представља, заступа и усклађује њихове интересе, те се брине да овлаштени инжењери пољопривреде савјесно обављају стручне послове и при томе штите и унапређују пољопривредну струку.

Чланови Коморе су дипломирани инжењери пољопривреде односно агрономије свих смјерова, дипломирани инжењери биотехничких наука агрономског смјера и инжењери пољопривреде који обављају стручне послове у области пољопривреде.

За све додатне информације инжењери се могу јавити на контак телефон Коморе:051/490-560, на меил адресу [email protected] или лично у сједишту Коморе у Бањој Луци улица Николе Пашића 36.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор