Поштењачина: Абазовић попује о огрезлости система Црне Горе у криминалу

Човјек који је преварио своје бираче и сада води коалициону владу са Милом Ђукановићем, каже да је Црна Гора заробљена у криминалу, а отварањем Скај апликације почело је урушавање организованих криминалних група.

четвртак, мај 5, 2022 / 22:39

Коментаришући текст портала "Либертас" да Европол сумњичи полицајце Петра Лазовића и Љубу Миловића за чланство у кавачком криминалном клану, нови премијер Дритан Абазовић је рекао да је ријеч о "скандалозним стварима" и да се борио да све изађе на видјело.

Он је рекао да је од фебруара прошле године, када су почеле значајније промјене на челним мјестима сектора безбједности Црне Горе, дошло до интензивне комуникације са Европолом и Агенцијом ЕУ за сарадњу правосудних органа.

"То је резултирало великом акцијом против кавачког клана која је спроведена крајем априла", рекао је Абазовић за Телевизију "Вијести".

Он је рекао да је "прича за малу дјецу" изјава бившег специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића да је полицајац Петар Лазовић био на тајном задатку када се фотографисао и дописивао са припадницима кавачког криминалног клана и са њима размјењивао информације и оружје.Оставите одговор