Помирење четника и партизана у ДНР

Доњецка, Народна Република за свој грб има двоглавог орла без ногу, који се једино по томе разликује од руског грба; али уопште није непријатељски настројена према наслијеђу СССР. Напротив!

субота, фебруар 19, 2022 / 00:18

То можемо видјети и на овом контролном пункгу ДНР, или блокпосту како кажу Руси.

Управо за разлику од сусједне Украјине под контролом војне хунте, постављена насиљем и убиством, а највише новцем и оружјем НАТО. Она уништава све трагове СССР и руске културе. Отприлике као што је Хрватска уништила све ћириличне књиге и срушила или оштетила већину споменика НОБ (1941-1945).

Лугањска Народна Република се на совјетско наслијеђе гади још мање. Њен грб исти какав су имале бивша СФРЈ и њене републике, односно Бјелорусија га има и данас.

Отприлике као што је Србија, коју оптужују за шовинизам, односно ни више, ни мање него фашизам; имала социјалистички грб с петокраком све до 2009. године.

Дакле за фашизам и клеронационализам се оптужује држава која је до прије 13 година имала црвену петокраку као национални симбол, а најпопуларнији клубови јој се зову Црвена звезда и Партизан.Оставите одговор