Пол Макартни снима поп албум

Пол Макартни је у недавном саопштењу за медије изјавио да се налази у процесу снимања албума који задовољава све поп критеријуме. Лидер састава Битлс каже како годинама чека да сними нумере свог оца у другом аранжману. "Снимићу музику која је била актуелна док је мој отац био жив. Желим то да урадим још од времена […]

понедељак, мај 23, 2011 / 22:14

Пол Макартни је у недавном саопштењу за медије изјавио да се налази у процесу снимања албума који задовољава све поп критеријуме. Лидер састава Битлс каже како годинама чека да сними нумере свог оца у другом аранжману. "Снимићу музику која је била актуелна док је мој отац био жив. Желим то да урадим још од времена Битлса. Род Стјуарт је био против ове приче па је управо због тога моја идеја стагнирала оволико” каже Пол.

Иако је одбио да објави треклисту за предстојећи албум Макартни је открио како је неко вријеме провео у Лос Анђелесу где је снимао дијелове албума са чувеном џез пијанисткињом Дианом Крал. У наредних неколико недеља њих у Лондону чека неколико сесија.

Овај популарни пјевач наставио је да објашњава како је циљ овог издања да се сви слушаоци опусте : “Овде су пјесме којима се дивим. Покушао сам да се усмерим на круцијалне а да побјегнем од оних очигледних. Ово ће бити микс нумера које ћете моћи да слушате на путу до куће враћајући се са напорног дана на послу”.

Датум изласка албума још увек није потврђен али како Пол наводи очекује се почетком наредне године. Говорећи о плановима везаним за повратак на музичку сцену Мaкартни је открио да је у преговорима са фронтменом састава Фу Фајтерс Дејв Гролом око сарадње на њиховом следећем албуму.Оставите одговор