Пол Андерсон режира филм о Помпеји

Синеаста Пол Андерсон режираће филм о древној Помпеји који је најављен као остварење које ће надмашити и Камеронов "Титаник". Филм једноставно назван "Помпеи" неће у потпуности бити базиран на историјским чињеницама, а у средишту приче биће судбина неколико људи који су жиjели у овом древном граду уочи и током катастофе. За сада није познато ко […]

недеља, мај 8, 2011 / 10:34

Синеаста Пол Андерсон режираће филм о древној Помпеји који је најављен као остварење које ће надмашити и Камеронов "Титаник".

Филм једноставно назван "Помпеи" неће у потпуности бити базиран на историјским чињеницама, а у средишту приче биће судбина неколико људи који су жиjели у овом древном граду уочи и током катастофе.

За сада није познато ко ће играти роба који жели да купи слободу и ожени љубав свог живота – ћерку господара која је већ обећана корумпираном сенатору… Проблеми постају већи од љубавних кад се пробуди вулкан.

Снимање би требало да почне крајем године.

Помпеја је уништена 79. године нове ере, у ерупцији Везува, у којој су погинуле хиљаде људи. Град је био затрпан слојем вулканског пепела дебљине шест метара, а та наслага је град сачувала скоро савршено очуван.Оставите одговор