Погинуо Тејаб Авана, извођач пенала петом!

Фудбалски репрезентативац Уједињених Арапских Емирата Тејаб Авана (22) погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи док се враћао са тренинга. Млади фудбалер недавно је стекао велику популарност преко „Јутјуба” када је на мечу против Либана извео пенал петом, постигао гол, али и толико разљутио селектора Срецка Катанеца да га је овај одмах замjенио. Према писању локалних […]

понедељак, септембар 26, 2011 / 18:13

Фудбалски репрезентативац Уједињених Арапских Емирата Тејаб Авана (22) погинуо је синоћ у саобраћајној несрећи док се враћао са тренинга.

Млади фудбалер недавно је стекао велику популарност преко „Јутјуба” када је на мечу против Либана извео пенал петом, постигао гол, али и толико разљутио селектора Срецка Катанеца да га је овај одмах замjенио.

Према писању локалних медија Авана је страдао док се са својим 13 -годишњим братом враћао с тренинга. Наводно је разговарао мобилним телефоном и сударио се са камионом.

Фудбалер је на мjесту остао мртав, а његов брат је у тешком стању пребачен у болницу где се бори за живот.Оставите одговор