Подјела регионалних филмских МТВ награда у "Мадленијануму"

Прва додјела регионалних "Горки лист МТВ филмских награда” биће одржана у недељу 5. јуна (21.00) у београдском позоришту и опери "Мадленијанум”, а водитељка ће бити пјевачица хрватске треш-поп групе "Лолобриђида” Ида Престер. Регионални МТВ је најавио да ће на додјели наступити београдска поп певачица Александра Ковач, загребачки поп бенд „Џинкс” (Jinx), а из Македоније долазе […]

петак, јун 3, 2011 / 08:04

Прва додјела регионалних "Горки лист МТВ филмских награда” биће одржана у недељу 5. јуна (21.00) у београдском позоришту и опери "Мадленијанум”, а водитељка ће бити пјевачица хрватске треш-поп групе "Лолобриђида” Ида Престер.

Регионални МТВ је најавио да ће на додјели наступити београдска поп певачица Александра Ковач, загребачки поп бенд „Џинкс” (Jinx), а из Македоније долазе алтернативни састав „Бај д фиш” (Bei The Fish) са гошћом Каролином Гочевом.

„Глумица Катарина Час и глумци Гордан Кичић и Стефан Капичић уручиће награде победницима у три категорије, за ‘најбољи филм’, ‘најбољу глумицу’ и ‘најбољег глумца’. У име бренда Горки лист, награду ће доделити Војин Ђорђевић, директор Горког листа лиценцирање д.о.о.„, пише у саопштењу.

У МТВ су данас рекли агенцији Бета да у недељу неће директно преносити додјелу „Горки лист МТВ филмске награде 2011”, већ ће накнадно емитовати снимак.

Гласање на сајтовима регионалног МТВ траје до петка 3. јуна у поноћ, а за најбољи регионални филм номиновани су словеначки „Гремо ми по своје”, српски „Тилва Рош” и „Монтевидео, Бог те видео”, хрватски „Шума Суммарум” и македонски филм „Мајки”.

За титулу најбоље глумице надмећу се хрватске глумице Марија Шкаричић за улогу у филму „Мајка асфалта” и Луција Шербеџија за 72 дана”, Словенка Ива Крајнц за српски филм „Беса”, а из Србије Нина Јанковић за „Монтевидео” и Бранка Катић за „Жену са сломљеним носем”.

За најбољег глумца номиновани су хрватски глумац Леон Лучев за „На путу”, његове српске колеге Никола Ракочевић за „Шишање"), Милош Биковић и Петар Стругар за „Монтевидео”, и Словенац Јуриј Зрнец за „Гремо ми по своје”.Оставите одговор