ПИК засједа са парламентарцима

Управни одбор Савјета за провођење мира у БиХ (ПИК) данас ће у Сарајеву разговарати са предсједавајућим и замјеницима предсједавајућих оба дома Парламентарне скупштине БиХ. ПИК је јуче почео дводневни састанак о главним изазовима са којима ће се БиХ суочити у другој половини ове године, уз посебан осврт на формирање власти на државном нивоу. Дневним редом […]

четвртак, јул 7, 2011 / 10:11

Управни одбор Савјета за провођење мира у БиХ (ПИК) данас ће у Сарајеву разговарати са предсједавајућим и замјеницима предсједавајућих оба дома Парламентарне скупштине БиХ.

ПИК је јуче почео дводневни састанак о главним изазовима са којима ће се БиХ суочити у другој половини ове године, уз посебан осврт на формирање власти на државном нивоу.

Дневним редом састанка на нивоу политичких директора предвиђена је и расправа о тренутној политичкој ситуацији, напретку у реформама неопходним за европске и евроатлантске интеграције, изазовима на путу пуног провођења Дејтонског споразума, јачању присуства ЕУ у БиХ, као и напретку на програму “пет плус два”, који је утврдио ПИК у фебруару 2008. године, саопштено је из ОХР-а.0 КОМЕНТАРА

  1. Молио бих ПИК да распусти и растјера све мајмунеи доживотно им забрани да се кандидују, а да се направи лста на којој би били Дражен, Божо, Ања и још неки мајстори Фронтала па да и наш народ сунце погледа!!

Оставите одговор