ПДП у Бијељини слави крсну славу и то Богојављење

"Задовољство ми је што Градски одбор ПДП-а Бијељина на овај дан окупи пријатеље, симпатизере и чланове да у миру и доброј вјери прославимо крсну славу нашег одбора", рекао је Славиша Марковић, предсједник Градског одбора Партије демократског прогреса Бијељина, поводом обиљежавања Богојављења, крсне славе ПДП-а Бијељина.

недеља, јануар 20, 2019 / 16:43

Марковић је додао да је присуство преко хиљаду Бијељинаца и Сембераца данашњем обиљежавању доказ да ПДП ужива велико повјерење у овом дијелу Републике Српске.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић истакао је задовољство што бијељински одбор ПДП-а чува традицију и већ 19. годину узастопно обиљежава крсну славу:

"ПДП у Бијељини има један од најстабилнијих одбора, који у континуитету оправдава повјерење грађана. Данашње окупљање је била и прилика да са многобројним гостима, без обзира на политичку припадност, разговарамо о будућности и Републици Српској каквој сви треба да тежимо: економски јакој, политички стабилној и са институцијама које подједнако брину о свим грађанима, без обзира на политички и друштвени статус", истакао је Бореновић.

Кум крсне славе је био Ненад Лалић, а обиљежавању су, између осталих, присуствовали градоначелник Бијељине Мићо Мићић, министар иностраних послова БиХ и потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак, те внародни посланици Драган Галић и Миленко Вићановић.Оставите одговор