Пазите кога зовете на рођендан!

Само један погрешан клик на најпопуларнијој друштвеној мрежи Фејсбук може вас скупо коштати. На својој кожи је то искусила дјевојчица (16) из Хамбурга која је путем те друштвене мреже позивала друштво на своју рођенданску журку, али је грешком догађај означила као јаван, уместо приватан. И гле, на тинејџерској журци се појавило 1.500 људи спремних за […]

недеља, јун 5, 2011 / 10:27

Само један погрешан клик на најпопуларнијој друштвеној мрежи Фејсбук може вас скупо коштати.

На својој кожи је то искусила дјевојчица (16) из Хамбурга која је путем те друштвене мреже позивала друштво на своју рођенданску журку, али је грешком догађај означила као јаван, уместо приватан.

И гле, на тинејџерској журци се појавило 1.500 људи спремних за провод!

Девојчица је на свом профилу најавила прославу свог 16 рођендана, а догађају је присуство потврдило 15.000 људи, од којих се појавило око 1.500, па је и полиција морала да интервенише због хаоса који је настао испред њене куће.

Близу 100 полицајаца интервенисало је на “журци”, која се претворила у ноћну мору, а приведено је шест особа због нарушавања јавног реда и мира и оштећивања туђе имовине.

Неколико особа је повређено у општој пометњи и покушају да уђу на забаву “на коју су уредно позвани”.

Како су истакли у полицији, због забаве цијела улица је била затворена. Младићи и девојке, када су схватили да на забаву на коју су дошли не могу да уђу,почели су да се забављају по улици, на крововима гаража, па је смећа било на све стране.

Једном речју, луд проводОставите одговор