Партизанов Принц добио ауто од тренера

Јунак побједе Партизана у првом мечу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде Принц Тејго добио је најављени поклон од тренера Александра Станојевића. После тријумфа од 2:0, на конференцији за медије, Станојевић је открио да се прије меча договорио са Тејгом да ће му дати кључеве свог службеног аутомобила, модела Рено Лагуна, уколико репрезентативац постигне два […]

четвртак, март 17, 2011 / 18:30

Јунак побједе Партизана у првом мечу полуфинала Купа Србије против Црвене звезде Принц Тејго добио је најављени поклон од тренера Александра Станојевића.

После тријумфа од 2:0, на конференцији за медије, Станојевић је открио да се прије меча договорио са Тејгом да ће му дати кључеве свог службеног аутомобила, модела Рено Лагуна, уколико репрезентативац постигне два гола и Партизан побиједи.

Већ следећег преподнева, после тренинга у Земунелу, Тејго је добио кључеве у руке, сјео у свој нови аутомобил и одвезао се ка свом стану. Репрезентативац Гане је био видно узбуђен и захвалио се тренеру на одржаној ријечи.

"Рекао сам Тејгу да ћу му дати кључеве свог аутомобила ако да два гола и ако победимо, јер му се свиђа мој Рено купе. Сад сам остао без аута ", рекао је насмијани Станојевић новинарима после побједе од 2:0 у Купу Србије.

Стријелац оба гола у побједи над "вечитим ривалом" био је репрезентативац Гане . Станојевић га је похвалио и рекао да му недостаје такав играч у Лиги шампиона. Тренер Партизана похвалио је и Меда Камару због игре у полуфиналу Купа.

"Све је лакше када се побеђује, а ја могу и да идем аутобусом. Али, нећу више никад ништа да обећавам" , рекао је Станојевић.

Тренеров Рено једно је од возила које клуб добија од свог спонзора.Оставите одговор