Oтворен Меркатор у Лакташима

Данас је отворена продајна јединица Меркатор Лакташи у улици Карађорђева 46 у центру Лакташа. Поводом отворења нове продајне јединице Меркатора купцима су данас приређене и нмеке погодности- дупли Пика бодови, гратис куповине које су обрадовале сваког 50-ог купца, поклон изненађења те дегустације и промоције. Приликом отворења нове пословне јединице компанија М-БЛ д.о.о. уручила је донацију […]

уторак, новембар 2, 2010 / 16:59

Данас је отворена продајна јединица Меркатор Лакташи у улици Карађорђева 46 у центру Лакташа.

Поводом отворења нове продајне јединице Меркатора купцима су данас приређене и нмеке погодности- дупли Пика бодови, гратис куповине које су обрадовале сваког 50-ог купца, поклон изненађења те дегустације и промоције.

Приликом отворења нове пословне јединице компанија М-БЛ д.о.о. уручила је донацију Центру за социјални рад Лакташи. Пакети са прехрамбеним и хигијенским производима у наредних неколико дана наћи ће се у кућама 20 породица са подручја општине Лакташи.

Директорица ЈУ Центра за социјални рад Лакташи, гђа Бранка Остојић није крила своје задовољство: Срдачно се захваљујем у име наших корисника Меркатору на урученој донацији. ЈУ Центар за социјални рад Лакташи ће пакете подијелити најугроженијим тј. старим лицима који нису способни за рад, а корисници су права из области социјалне заштите и једној вишечланој социјално угроженој породици са петоро дјеце. Надам се да ће овакав примјер подстакнути и друге потенцијалне донаторе“.

„Допринос кроз друштвено одговорно дјеловање и активно учешће у животу локалне средине је једна од активности Меркатора Бања Лука од самог оснивања“ – истакла је током свог обраћања гђа Татјана Раковић, портпарол Меркатора Бања Лука додавши „Веома нам је драго што смо у прилици да помогнемо рад Центра за социјални рад Лакташи и да колико-толико олакшамо кућни буџет ових породица. Пословање Меркатора Бања Лука је увијек усмјерено на конкретне акције којима помажемо рад заједница у којој дјелујемо. Корпоративна култура и високи стандарди у пословању су нешто што једнако примјењујемо на свим пољима нашег дјеловања“.Оставите одговор