Отварање врата: Тривалићка и Гутовић за снимање наставка

Глумица Весна Тривалић, која је тумачила култни лик Катарине Анђелић Цакане, играће и у наставку телевизијске серије "Отворена врата”. Весна Тривалић ће се поново наћи у истој улози. Прослављена глумица, која већ седам година живи у Дубаију, ускоро ће доћи у Србију због новог ангажмана. – Весна ће опет играти Катарину Анђелић, познатију као Цакана […]

уторак, мај 29, 2012 / 12:41

Глумица Весна Тривалић, која је тумачила култни лик Катарине Анђелић Цакане, играће и у наставку телевизијске серије "Отворена врата”.

Весна Тривалић ће се поново наћи у истој улози. Прослављена глумица, која већ седам година живи у Дубаију, ускоро ће доћи у Србију због новог ангажмана.

– Весна ће опет играти Катарину Анђелић, познатију као Цакана у наставку серије “Отворена врата” – потврдила је њена колегиница Бојана Маљевић на Твитеру, уз оцjену како и преко „Скајпа“ драмска умjетница изгледа феноменално.

Биљана Србљановић већ је почела да пише нове епизоде у којима ће дочарати догодовштине из живота једне породице, а гледаоци с нестрпљењем очекују да виде шта се десило у животу главних јунака 20 година касније.

Воја (Никола Ђуричко), син, Милица (Софија Јовић), ћерка, Катарина (Весна Тривалић), стуб породице, Драгослав (Лане Гутовић), бивши муж и швалер, Ана Анђелић (Бојана Маљевић), нећакиња и ћерка Бате Анђелића (Богдан Диклић), који је Цаканин брат

Како незванично сазнајемо, поред Бојане Маљевић учешће у серији потврдили су и Лане Гутовић (Драгослав), Никола Ђуричко (Воја) и Богдан Диклић (Бата).

Иако је Србљановићева недавно изјавила да очекује да већина главних глумаца учествује у снимању нових епизода јер би једино тако цијела идеја о наставку имала смисла, чека се пристанак и Софије Јовић, која је играла Цаканину стармалу ћерку Милицу Јаковљевић.

Чека се и пристанак Зорана Цвијановића који је тумачио лик Милорада Угриновића, званог Кекец, али и других, међу којима су и Бранка Катић и Бранислав Лечић.Оставите одговор