ОртФото-највећа база православних фотографија

БЈАЛИСТОК – Међународни сајт "OртФoтo", највећа база православних фотографија, достигао је број од 50 000 фотографија. "Захваљујући нашим корисницима, чији број је око 3 700, сада имамо могућност да видимо фотографије из 74 земље широм свијета које су објавили или прегледали људи из 130 земаља и пет континената. У 2010. години наш сајт је имао […]

понедељак, јануар 3, 2011 / 18:17

БЈАЛИСТОК – Међународни сајт "OртФoтo", највећа база православних фотографија, достигао је број од 50 000 фотографија.

"Захваљујући нашим корисницима, чији број је око 3 700, сада имамо могућност да видимо фотографије из 74 земље широм свијета које су објавили или прегледали људи из 130 земаља и пет континената. У 2010. години наш сајт је имао више од 400 000 посјета, што значи да смо имали око 1 000 посјета дневно", саопштила је редакција овог сајта.

Извори фотографија се шире од Енглеске до Кине, од Јужне Кореје до Кеније. Већина фотографија потиче из земаља у којима корисници сајта имају активну улогу у промовисању сајта.

"Наша растућа популарност је разлог да размислимо о проналажењу начина самофинансирања, који нам може омогућити да урадимо више за наше кориснике и за промоцију православне вјере (повећање величине и броја објављених фотографија и почетак нове верзије сајта). Уколико имате неке предлоге или желите да нам помогнете у развоју постојећег OртФoтo (као што су међународне радионице, међународне изложбе, књиге, OrthPhoto мајце и тд.) молимо вас да нам пишете", поручују из редакције.

Они кажу да су веома срећни када корисници сајта започну сопствене иницијативе као што су изложбе корисника OртФoтo.

"То је велики успјех за сајт и желимо да их подржимо како би успјели у томе. Позивамо Вас да промовише OrthPhoto гдје год да сте. Користите OртФoтo банер на вашем сајту, штампајте постере и прикажите га у парохији или само реците пријатељу о нама", додају у редакцији сајта.

До сада су организоване двије међународне изложбе. Једна је организована 2009. године у пет земаља, а друга која говори о монашком животу је покренута недавно.1 КОМЕНТАР

Оставите одговор