ОИ: Тешка група за одбојкаше, још тежа за одбојкашице

Свјетска одбојкашка федерација саопштила је саставе група на Олимпијским играма у Лондону у обе конкуренције. У конкуренцији одбојкаша, Србија ће играти у групи Б, са Бразилом, Русијом, САД, Њемачком и Тунисом. У групи А ће се борити Велика Британија, Италија, Пољска, Аргентина, Бугарска и Аустралија. Код одбојкашица, репрезентација Србије ће такође играти у Б групи […]

уторак, јун 12, 2012 / 19:08

Свјетска одбојкашка федерација саопштила је саставе група на Олимпијским играма у Лондону у обе конкуренције.

У конкуренцији одбојкаша, Србија ће играти у групи Б, са Бразилом, Русијом, САД, Њемачком и Тунисом.

У групи А ће се борити Велика Британија, Италија, Пољска, Аргентина, Бугарска и Аустралија.

Код одбојкашица, репрезентација Србије ће такође играти у Б групи са САД, Бразилом, Кином, Турском и Корејом. У групи А ће играти Велика Британија, Јапан, Италија, Русија, Доминиканска Република и Алжир.

Одбојкашки турнири на Олимпијским играма у Лондону одиграће се у дворани “Ерлс Корт”, капацитета 15.000 мjеста, од 28. јула до 12. августа.

Олимпијски турнир у конкуренцији одбојкашица почеће 28. јула, а у конкуренцији одбојкаша 29. јула и утакмице ће се играти наизменично сваког другог дана.

Одбојкаши ће утакмице по групама одиграти 29. и 31. јула и 2, 4. и 6. августа. Четвртфиналне утакмице су на програму 8. авугста, полуфинале ће се одиграти 10. августа, а финале и меч за треће мjесто, последњег дана Олимпијских игара, 12. августа.

Сениорке ће утакмице по групама играти 28, 30. јула, 1, 3. и 5. августа. Четвртфиналне утакмице су на програму 7. августа, полуфинале ће се одиграти 9. августа, а финале и меч за треће мjесто 11. августа.

С обзиром да ће се сваког дана играти по шест утакмица, мечеви ће бити играни у следећим терминима: 10.30, 12.30, 15.45, 17.45, 21.00 и 23.00 по средњеевропском времену. Тачан распоред утакмица и сатница биће накнадно објављени.Оставите одговор