Од свих предузећа, Британци највише мрзе ФК Манчестер јунајтед

Манчестер јунајтед је најомраженије "предузеће" у Великој Британији, према резултатима истраживања компаније "Онлајн Опинионс". Анкета у којој је учествовало више од 1.000 људи из Велике Британије показала је да Алекс Фергусон води убједљиво најомраженији колектив на Острву, а "ђаволи" не само да су далеко иза себе оставили своје фудбалске ривале, већ и многе "дежурне кривце". […]

уторак, март 29, 2011 / 17:30

Манчестер јунајтед је најомраженије "предузеће" у Великој Британији, према резултатима истраживања компаније "Онлајн Опинионс".

Анкета у којој је учествовало више од 1.000 људи из Велике Британије показала је да Алекс Фергусон води убједљиво најомраженији колектив на Острву, а "ђаволи" не само да су далеко иза себе оставили своје фудбалске ривале, већ и многе "дежурне кривце".
Тако је иза Манчестера који има чак 26 одсто гласова, авио-компанија "Рајнеир" са 23 одсто, на трећем мјесту је, због цијена бензина неомиљени "Бритиш Гас", док је Краљевска банка Шкотске, позната по својој улози у свјетској економској кризи, још ниже на листи са 16 одсто гласова.


Оставите одговор