Од понедељка Михајловић тренер Интера

Српски фудбалски стручњак Синиша Михајловић биће представљен у понедељак као нови тренер Интера, пренели су данас локални медији. Према писању листа „Коријере дело спорт”, директор „неро-азура” Марко Бранка је у току јучерашњег дана обавио разговор са Михајловићем и наш тренер је прихватио Интерову понуду. Познати италијански лист наводи и да је Фиорентина спремна да се […]

субота, јун 18, 2011 / 18:23

Српски фудбалски стручњак Синиша Михајловић биће представљен у понедељак као нови тренер Интера, пренели су данас локални медији.

Према писању листа „Коријере дело спорт”, директор „неро-азура” Марко Бранка је у току јучерашњег дана обавио разговор са Михајловићем и наш тренер је прихватио Интерову понуду.

Познати италијански лист наводи и да је Фиорентина спремна да се одрекне српског стручњака.

Међу кандидатима за новог тренера Интера били су и бивши аргентински селектор Марсело Бијелса, затим некадашњи тренер Милана и Челсија Карло Анћелоти, као и бивши тренер Лација и Палерма Делио Роси.

Михајловић је играчку каријеру завршио у редовима Интера 2006. године, а затим је двије сезоне радио у стручном штабу као први асистент Роберта Манћинија.Оставите одговор