Новинари открили гдје Вилијам и Кејт проводе медени мјесец

ЛОНДОН- Британски принц Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон медени мјесец проводе на Сејшелима, на острву названом "Сјеверни Исланд", гдје су изнајмили бунгалов број 11 – пише француски дневик "Експрес". Овај мали кутак раја на Сејшелима је на 30 минута лета сјеверно од Махеа. Ту се налази 11 бунгалова, површине од по 450 метара квадратних, […]

петак, мај 13, 2011 / 13:53

ЛОНДОН- Британски принц Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон медени мјесец проводе на Сејшелима, на острву названом "Сјеверни Исланд", гдје су изнајмили бунгалов број 11 – пише француски дневик "Експрес".

Овај мали кутак раја на Сејшелима је на 30 минута лета сјеверно од Махеа. Ту се налази 11 бунгалова, површине од по 450 метара квадратних, са приватном плажом и личном послугом.

Сваки бунгалов посједује и мање возило за обилазак острва.

Принчевски пар је стигао хеликоптером чије изнајмљивање кошта 802 евра, објавио је француски лист.

Изнајмили су бунгалов број 11, који је најудаљенији и уједно најскупљи. Цијена је 3.340 евра по особи дневно, док је цијена за остале куће 2.115 евра.

Чим су из Бакингемске палате резервисали овај бунгалов, остали бунгалови су затворени како би млади брачни пар избјегао знатижељнике.Оставите одговор