Нови масакр у Сирији, убијају и побуњеници

Наоружани нападачи убили су данас 11 радника државне фабрике ђубрива у сиријској провинцији Хомс, што је други случај за мање од недељу дана који личи на масовно погубљење, јавили су сиријски активисти за људска права. Радници су убијени у граду Казир, када је нападнут аутобус који их је возио на посао, саопштила је Сиријска опсерваторија […]

петак, јун 1, 2012 / 16:41

Наоружани нападачи убили су данас 11 радника државне фабрике ђубрива у сиријској провинцији Хомс, што је други случај за мање од недељу дана који личи на масовно погубљење, јавили су сиријски активисти за људска права.

Радници су убијени у граду Казир, када је нападнут аутобус који их је возио на посао, саопштила је Сиријска опсерваторија за људска права са седиштем у Великој Британији.

Провладина фејсбук страница Хомс информативна мрежа (Homs News Network) објавила је фотографије 11 мушкараца на поду просторије која би могла бити учионица.

За убиства је оптужила "Сиријску слободну војску", а као разлог навела да су радници били запослени у државној фирми. Опозиција криви владу.Оставите одговор