Новак игра против Гаучоса

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић потврдио је да ће Новак Ђоковић играти против Аргентине у полуфиналу Дејвис купа. Као и прошле године у мечу са Чешком Новак ће имати дан одмора пре полуифинала", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Беградској арени. Селектор Дејвис куп тима Србије нагласио је да је репрезентација потпуно […]

среда, септембар 14, 2011 / 18:11

Селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић потврдио је да ће Новак Ђоковић играти против Аргентине у полуфиналу Дејвис купа.

Као и прошле године у мечу са Чешком Новак ће имати дан одмора пре полуифинала", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Беградској арени.

Селектор Дејвис куп тима Србије нагласио је да је репрезентација потпуно спремна за меч са Аргентинцима.

"Сви смо оптимисти уочи овог дуела. Свесни смо да играмо са изузетно јаким тимом, али даћемо све од себе да уз помоћ енергије 20.000 навијача у Арени обезбедимо финале", поручио је Обрадовић.

Он ја додао да је присуство Новака Ђоковића, који је у понедјељак у Њујорку освојио четврту грен слем титулу у каријери, изузетно значајно за цио тим.

"Огромна енергија којом Новак зрачи свим играчима је највећи подстицај и мотивација за меч против Аргентине", рекао је Обрадовић.

Други рекет Србије Јанко Типсаревић је с респектом говорио о аргентинској репрезентацији, истакавши да се ради о екипи која "може сваког да победи".

"Очекујем тежак меч са Аргентинцима, али смо мотивисани да их победимо пред нашом публиком", поручио је Типсаревић.

Виктор Троицки је такође нагласио да против Арентине "неће бити лако", али да ће тим предвођен Новаком Ђоковићем јуришати на финале.

"Чињеница је да сам последња два турнира лоше одиграо, али то сигурно не умањује чињеницу да ми је ова сезона била најбоја у каријери", рекао је Троицки.

Један од најбољих светских дубл играча Ненад Зимоњић поручио је да је Србија на добром путу да поново буде у самом свјетском врху.

"Меч ће бити веома тежак, али је олакашавајућа околност што одлично познајемо све њихове играче и самим тим знамо најбољи начин којим ћемо доћи до победе", рекао је Зимоњић.

Жријеб за полуфинални меч Србија – Аргентина, који се игра од 16 – 18 септембра, биће обављен у четвртак од 12 сати у Београдској арени.Оставите одговор