Није одавно: Љепојевић представио још једну књигу о Додику

У Културном центру Бански двор, у Бањалуци, синоћ је промовисана књига "Слободна Српска" . На 430 страна обједињени су говори предсједника Српске Милорада Додика из изборне кампање 2014. године, али и фото-галерија са трибина широм Републике Српске – од Лакташа, Шековића, Зворника, Власенице, Бијељине, Градишке до посљедњег говора након гласања. Књига је од изузетног заначаја, […]

петак, октобар 9, 2015 / 09:38

У Културном центру Бански двор, у Бањалуци, синоћ је промовисана књига "Слободна Српска" .

На 430 страна обједињени су говори предсједника Српске Милорада Додика из изборне кампање 2014. године, али и фото-галерија са трибина широм Републике Српске – од Лакташа, Шековића, Зворника, Власенице, Бијељине, Градишке до посљедњег говора након гласања.

Књига је од изузетног заначаја, јер су на једном мјесту сабране све ријечи државника који већ 12 година храбро води Српску путем слободе, очувања националног идентитета и стабилности – поручили су рецензенти Милан Љепојевић и Франц Сошња.

– Због чега је потребно прочитати ову књигу? Зато што предсједник Додик у говорима у кампањи указује на неке ствари које нам се сада дешавају – рекао је Франц Сошња.

– Концизност и начин његовог изражавања, јасноћа његовог изражавања, поруке које су упућене обичним грађанима које су јако разумљиве, одређена доза хумора, све то садржи ова кампања, односно говори Милорада Додика – истакао је Милан Љепојевић.

Издавач "Слободне Српске" је лист Независне новине, а ова књига ускоро ће бити у продаји.0 КОМЕНТАРА

 1. Змају, какав Љепојевић???…боли Љепојевића…,сјео мјесец дана послагао гомилу материјала цопи/пасте, направио сликовницу и све то наплатио више него године инвалиднина једног ратника који је гинуо за ово што се зове Српска…о Копањи да се и не говори…,свакако то неће читати и гледати ни његови укућани, а камо ли…,

  Књиге више нико и не чита, следеће издање ће бити вјероватно преко цдеЈа…,или ће Куста преузети ствар…,

 2. Да ли је на књигама „утиснуто“ 18+, зато што је МИЛЕ МЕЂЕД познат по својим суптилним говорима?!

  Пошто овај КУПУС скоро да нико није читао, нити ће читати, највјероватније нећу никада добити одговор.

  Ако ништа друго, сугеришите МЕЂЕДУ да прочита макар ове СПЛАЧИНЕ…

 3. Slavija slazem se da bi kusta mogao vrlo brzo da snimi neku epopeju o milosmradu baji. Jedino je on blizu ovog Ljepojevica po uvlačenju u tamnu komoru! Evo prijedloga za naslov filma ili serije pa dodajte jos koji:
  Kako sam sistematski unistio Srpsku
  Spasavanje kuma Radisica
  Golden Baja
  Strava u vladi Srpske
  Interesdžije
  Vrele noci gospodina d
  Tunjice života moga
  Moja kuca za vješanje
  Baja na sluzbenom putu
  Podzemlje II
  Patriotska mafija
  Kum iz picinog parka
  Slavko i Rajko
  Bogaćenje iznad kukavičjeg naroda
  Ne seri dok voz stoji
  Licemjerstvo serijal
  Baja i ja
  Ugrađivanje
  Sekta – trilogija
  :D;)
  Nastavak slijedi…

 4. Славија,

  помињу да је Бојо упетљн у неке радње око ФК Славије, па нешто контам.

  Ако би примијенио Фурунџијину логику и ако би ме интересовало ко је ко на Фронталу, могао бих доћи до занимљивог закључка.

 5. „Славија“ је много шири појам од ФК Славија из нашег Сарајева, од Бокс – клуб Славија из Бање Лзке…,море бит’везано за беградску Славију, Славјанство уопште,бољи остатак од оног Југо…,штошта море бит’ :D,… не знам ко ти је тај Бојо

Оставите одговор